VALORANT: Az igazi győzelem, amikor a kórházi ágyból is simán vered az ellenfeled

VALORANT: Az igazi győzelem, amikor a kórházi ágyból is simán vered az ellenfeled

Hasnyálmirigy-gyulladás ide vagy oda, a játék nem állhat meg.

Még hogy a gamerek és e-sportolók puhányok, ugyan már! Egy egyetemista e-sport rajongó, Nishil Shah pont bebizonyította a napokban, hogy kellő elszántsággal igenis bárhonnan játszva megnyerhető egy meccs, még akár a kórházi ágyadból fekve is.

A sztori szerint, két egyetemi VALORANT-csapat csapott volna össze az előre megbeszélt időpontban, ám az Old Dominion University alakulatának váratlan gondja adódott, ugyanis egyik játékosuknak hasnyálmirigy-gyulladással kellett haladéktalanul kórházba mennie. Szerencsére mára felépült, semmi komoly gondja nincs, sőt, még a meccset is le tudta játszani, miután ellenfelük a kórházi vészhelyzet ellenére sem volt hajlandó átmozgatni a meccset másik időpontra.

Annyi baj legyen, ha ennyi együttérzés sem volt bennük, akkor lejátszották a meccset és meg is adták ellenfeleiknek a legnagyobb büntetést. 13-1-re és 13-3-ra, összességében 2-0-ra nyertek Shahék, miközben ő maga kórházban volt, laptopról játszott maximum 60 fps-sel, koránt sem ideális internetkapcsolattal, egérpadja pedig a tesója laptoptáskája volt.

Internet szerte gratulálnak neki, még a Riot is felfigyelt rá, akik ajándék gun buddyval és VALORANT pontokkal jutalmazták őt. A vesztes csapat óriási gyűlöletet kap, amiért nem mentek bele a mozgatásba, de az Old Dominion University csapatának igaza van, a kellő büntetést már megkapták a szerveren.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!