Segíts te is a Plague Tale: Requiem magyarításának elkészítésében!

Segíts te is a Plague Tale: Requiem magyarításának elkészítésében!

Új csapattagokat keres a NightVision Company a Plague Tale: Requiem fordításához.

2019 egyik legnagyobb meglepetése volt a Plague Tale: Innocence, ami bár izgalmasnak tűnt a megjelenési előtti képek, videók és infók alapján, senki sem számított, hogy akkora siker lesz a játék, amekkora aztán lett. A Steamen több, mint 41 ezer értékelés alapján nagyon pozitív megítélésen áll, a Metacriticen a kritikusok átlagos 81 ponttal jutalmazták, míg a játékosok átlagos 8,5 pontra értékelték.

Pár nappal ezelőtt megjelent a játék folytatása, a Plague Tale: Requiem, amihez nekünk is volt szerencsénk. Tesztünket ide kattintva olvashatjátok, ha pedig megtetszett a játék nyugodtan próbáljátok ki, fantasztikus a folytatás is, ráadásul árát tekintve is kedvezőbb, mint az átlag, hiszen csak 49,99 eurót kérnek érte Steamen.

Magyar felirat sajnos nem érhető el a játékban, de derék fordítók csapata, a NightVision Company máris nekiállt a projektnek, elkezdődött a 20 ezer soros játék fordítása, melyben akár te is segédkezhetsz!

Az apró, de lelkes csapat új fordítókat keres, hiszen a játék szövegkönyve tetemes, bőven elkél a segítő kéz. Akkor sincs baj, ha nem érzed magad teljesen otthonosan angol környezetben, lektorként és tesztelőként is segíthetitek a fordítást.

Ha te is részt vennél a csapat munkájában, a Plague Tale: Requiem fordításában, érdeklődj és jelentkezz a nightvisonsoftware@gmail.com e-mail címen keresztül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.