Riport: Elválnak kennyS és a G2 útjai, újra aktív játékos lesz?

Riport: Elválnak kennyS és a G2 útjai, újra aktív játékos lesz?

NBK-vel játszhat ismét egy csapatban a legendás francia AWP-s.

Több mint öt év után távozhat kennyS a G2-tól, ahol tavaly március óta a kispadon igyekezett kitölteni a hosszú szerződését – számolt be róla a 1pv.fr. A francia lap a forrásaira hivatkozva azt állítja, már meg is van, hogy merre tovább a legendás AWP-snek: a Falcons csapatában újra együtt játszhat azzal az NBK-vel, akivel 2015-ben Kolozsvárott Majort is nyertek!

kennyS többször is beszélt az elmúlt másfél évben egy potenciális visszatérésről, hol CS:GO-ban, hol Valorantban. Erre azonban nem került sor ezidáig, vagy a motivációja, vagy valamilyen külső tényező miatt. Most a 1pv.fr szerint a G2 és a játékos megegyezésre jutottak és novemberben véget érhet a szerződése a berlini szervezettel.

A Falcons érdeklődése pedig nem meglepő, hiszen az RMR-ok után kirakták Makát, a korábbi AWP-süket – a következő szezonra őt mindenképp pótolniuk kell. Annyit azért hozzátett a francia lap az értesüléshez, hogy egyelőre nem írtak alá semmit a felek, de a szaúdi org tűnik a legjobb és a leghitelesebb opciónak jelenleg.

A Falcons várható felállása

Ali „hAdji” Haïnouss
Jordan „Python” Munck-Foehrle
Nathan „NBK” Schmitt
Kévin „misutaaa” Rabier
Kenny „kennyS” Schrub

Steeve „Ozstrik3r” Flavigni (edző)

Bryan „Maka” Canda (kispadon)
Jayson „Kyojin” Nguyen Van (kispadon)

Borítókép: G2 Esports
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!