NBK majdnem pókerre váltott a MOUZ után

NBK majdnem pókerre váltott a MOUZ után

Azóta NBK kvalifikálta magát az IEM Road to Rio RMR-ra a Falcons színeiben, tehát egyelőre kifizetődni látszik a döntés.

NBK, a legendás francia játékos, a MOUZ egykori, a Falcons jelenlegi tagja tűnt fel tegnap a CS Out Here podcastban. Itt többek között arról is beszélt, hogy a nyáron majdnem profi pókerre váltott a Counter-Strike-ról. Állítása szerint nagyon közel állt a döntés meghozatalához, de a Falcons augusztusi hívása visszatérítette őt az e-sportoláshoz az utolsó pillanatban.

NBK az ESL Pro League 15. szezonja után került kispadra a MOUZban, miután sycrone JDC-t léptette a helyébe a csoportkörös kiesést követően. Ezután a játékos egész tavasszal a lehetőségeit mérlegelte, mígnem Kyojin kézsérülése lehetőséget adott neki arra, hogy a Falconsban beugróként játékidőhöz jusson. A projekt viszont nem tartott igazán semerre, egy ideig azt sem lehetett tudni, hogy NBK-t átigazolják-e a szaúdi orghoz a MOUZtól.

Végül misutaaa EG-s üzletének kútbaesése adta meg a lökést ahhoz, hogy a Falcons újjáépítse csapatát, immáron egy teljes időben velük játszó NBK-vel. Az őszi szezon kezdetét pedig nem bízták a véletlenre: NBK szerint hosszú órákon át gyakoroltak, hogy átjussanak az RMR-selejtezőkön, ami elsőre sikerült is nekik.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!