Riport: Az EG kikosarazta, de a Falconst érdekelné misutaaa

Riport: Az EG kikosarazta, de a Falconst érdekelné misutaaa

A Vitalityből kitett francia egy korábbi csapattársát válthatja a szaúdi szervezetnél.

A szaúdi Falcons hamarosan leigazolhatja NBK-t és misutaaat a 1pv.fr riportja szerint. A francia felállásban a sérülése miatt egyébként is partvonalra került Kyojin, valamint nagy meglepetésre Keoz lehetnek a távozók. A cserék – amennyiben megtörténnek – az augusztus 15-én induló európai RMR-selejtezők előtt végbemehetnek.

A francia csapat már júniusban le akarta cserélni két játékosát. Az egyik érkező már akkor is a MOUZ kispadján ücsörgő NBK lett volna, a másik viszont az azóta az LDLC-be igazoló AMANEK. A távozók vélhetően Kyojin és Python lettek volna akkor, ezért is meglepő, hogy most inkább Keoz kerülhet ki a képletből utóbbi játékos helyett. De az eredeti elképzeléshez képest az is jelentős változás, hogy a már elérhetetlen AMANEK helyett inkább misutaaat célozta meg a szaúdi org.

A 1pv.fr szerint a Spinx miatt a Vitalityből kitett misutaaara már korábban felfigyelt a Falcons, de az Evil Geniuses gyorsabb volt. Végül az az átigazolás nem jött össze, mert a szervezet úgy döntött, inkább amerikai maggal szeretnék folytatni, hogy ne az európai régióban játszák a Major selejtezőit. Ezután ismét érdeklődni kezdett a Falcons a francia iránt, így más opció híján náluk köthet ki.

A Falcons várható felállása

Bryan "Maka" Canda
Ali "hAdji" Haïnouss
Jordan "Python" Munck-Foehrle
Nathan "NBK" Schmitt
Kévin „misutaaa” Rabier

Steeve "Ozstrik3r" Flavigni (edző)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!