A J. K. Simmons által életre keltett Cave Johnson narrátorként kerül be a Dota 2-be

A J. K. Simmons által életre keltett Cave Johnson narrátorként kerül be a Dota 2-be

Ismét egy őrült videóval jelentették be a Dota 2 új narrátorát.

Pazar játékkal és teljesen megérdemelten nyerte meg a The International 2022-es világbajnokságot a Tundra Esports, miután a fináléban 3:0-ára legyőzte az alsó-ágról visszakapaszkodó Team Secret együttesét. Nem csak ez fokozta a hangulatot a szingapúri Indoor Stadionban, hiszen a Valve bejelentette többek között egy új hős és egy új announcer pack érkezését is. A 124. karakterről egyelőre nem sokat tudni, mindössze egy teaser videó formájában rántották le Muertáról a leplet.

A másik nagy szenzáció, hogy a Dota 2-ben választható lesz a J. K. Simmons által életre keltett Cave Johnson is. Valószínűleg a legtöbben a Pókember-filmekből és játékokból ismerik J. Jonah Jameson megformálóját, pedig többek között a Portal sorozat egyik központi szereplőjét is a mára már mémként is feltűnő színész szólaltatta meg.

A bejelentő videó egy négy éves felvétellel indul, amelyen Kaci Aitchison és Slacks egy közös narrátor hangcsomagot rögzítenek Gabe Newell-lel. Majd egyszer csak elájulnak, miután rájönnek, hogy az ajtók zárva vannak a stúdióban és arra ébrednek, hogy az announcer packet leselejtezték. Gabennek végül Cave Johnsont kell segítségül hívnia.

A Valve egyébként először a játék történetében nem zárja le a Battle Passt a TI-végével, hiszen lesz a BP-nek egy második része is. A vb során belengették az új Diretide eseményt is és még számos újdonsággal is készülnek a rajongók számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!