Az egyik legjobb Warhammer játékot szerezhetjük meg ingyen Steamen

Az egyik legjobb Warhammer játékot szerezhetjük meg ingyen Steamen

Most egy kritikusok által is elismert játékot húzhatunk be steamen.

Mostanában egész gyakran juthatunk hozzá ingyenes játékokhoz mind az Epic Games, mind a Steam felületén, de azért többségük nem olyan amibe szívesen beleölnénk sok-sok órát. Szerencsére ez alól akadnak kivételek, és alkalmanként igazi kincseket is bezsebelhetünk. Ez ezúttal is így van, és most a Vermintide folytatását, a Warhammer: Vermintide 2-őt szerezhetjük meg Steamen.

Ez a Fatshark által fejlesztett és a kritikusok által is elismert első személyű akciójáték 2018-ban jelent meg, és már az rengeteget elárul róla, hogy a több mint 90 000 értékelés összességében nagyon pozitív.

Egyedül is lehet, de főként a barátaink társaságában érdemes belevágni a kalandba, ahol öt hős közül választhatunk, és különféle szörnyetegekkel kell megküzdenünk a közelharci csaták során, a küldetésünk pedig az, hogy visszaverjük a véget nemérő támadási hullámokat. A játék november 7 19:00-ig szerezhető meg ingyen minden kötelezettség nélkül, így ha most még nem is keltette fel az érdeklődésedet, is érdemes lecsapni rá, hiszen egyszer majd jól jöhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gyakran lecsapsz az ingyenes játékokra?

  • 59 %
  • 41 %
  • 0 %