Ismét botrányba keveredett Sadokist, eltiltották a Majortől

Úgy tűnik a versenynapok utáni éjszakák nem csak a játékosokat, de a kommentátorokat is megbolondítják.

Ahogy bármely sportban, úgy az e-sportban is vannak legendás, évek óta megszokott és kedvelt kommentátorok. A CS:GO-ban például legendás volt a HenryG–Sadokist páros, akik bármilyen unalmas meccset fel tudtak dobni, akik egy fokkal szabadszájúbban álltak a munkájukhoz, mint mások, ez pedig jól is állt nekik. Gond csak akkor lehet, ha nem tudják magukat kordában tartani. Sajnos Sadokist már sokadjára képtelen erre.

Emlékeztek még, amikor a kanadai kommentátor 2018-ban szülinapi mámorban, erősen ittas állapotban ült le streamelni? Nagyon nem kellett volna. Rasszista megjegyzések, agresszivitás, öngyilkosságra buzdítás – ezek mind előkerültek a streamjében. Alaposan beletenyerelt, sokan csalódtak is benne. Hát, a rajongók sajnos most sem lehetnek elégedettek vele.

A semmiből jött a hír, hogy Sadokist eltiltást kapott az IEM Rio további meccseitől. A Challenger Stage mérkőzésein még hallhattuk őt, de a Legends Stage első napján már sem volt sehol és úgy tűnik nem is lesz. A döntést azzal indokolták, hogy Sadokist összetűzésbe keveredett az elmúlt éjszakák egyikén. Egyes források szerint egy hotelben verekedett, amit a biztonsági embereknek kellett megfékezniük. Helyére egy másik legenda ülhet majd be, aki nem más, mint a dán Anders Blume!

„Megerősíthetjük, hogy múlt éjjel volt egy konfliktus, aminek Sadokist is a része volt. Ennek eredményeképpen a verseny további részében Anders fog kommentálni helyette. Nincs további közlendőnk, a verseny maradékára szeretnénk koncentrálni." - nyilatkozta az ESL.

Az IEM Rio Major magyar közvetítése ma délután 2 órától folytatódik. Jelenleg a legjobb 16 csapat van még játékban, ám ma már lesz olyan alakulat, akiktől búcsúznunk kell és lesz olyan is, akik már továbbjutnak a rájátszásba. Torzsiék 1-1-es mérleggel állnak, mai ellenfelük a Vitality lesz, Bo1-ben találkoznak majd velük. Az IEM Rio Major magyar közvetítését kövesd az esport1tv Twitch-csatornán vagy az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén.

Az IEM Rio CS:GO Major mai menetrendje az esport1tv-n:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!