Fortnite: Ezt kell tudni a legújabb tárgyról

Fortnite: Ezt kell tudni a legújabb tárgyról

Eddig soha nem látott item érkezett a játékba.

Habár semmi komolyabb frissítést nem kaptunk, az Epic Games mégsem hagyott minket tartalom nélkül a keddi nap folyamán. Látható módon már mindenki a Fortnite következő évadával van elfoglalva, de szerencsére addig is várnak ránk újdonságok, mint például a tegnap bekerült Dial-a-Drop tárgy, vagy a helikopterek és a repülők visszatérése.

A Dial-a-Drop egy walkie-talkie, és segítségével három különféle láda közül választhatunk, mely az égből fog érkezni hozzánk – csakúgy mint a Supply Drop.

A Health Drop pajzsokkal és élettöltő itemekkel van tele, a Supply Drop a hagyományossal teljesen megegyező módon bármit tartalmazhat, a Vehicle Drop pedig egy Off-Road Tire-el és Cow Catcherrel felszerelt járműt ad nekünk. A Dial-a-Drop ládákból szerezhető, és viszonylag gyakran találkozhatunk vele. Ezek a szállítmányok a hagyományosnál gyorsabban leérkeznek, de érdemes vigyáznunk a kibontásuknál, hiszen könnyedén magunkra vonhatjuk más játékosok figyelmét.

Szerintem ez egy merész, de jó ölet az Epic-től, ami megkönnyítheti a hosszas lootolást, és sok helyzetben a hasznunkra lehet, de mégsem jár igazságtalanul nagy előnyökkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked, hogy tetszik az új tárgy?

  • 33 %
  • 33 %
  • 33 %