LoL: Félelmetes teljesítményt láttunk Yuumitól a Worlds során

A győzelmi aránya mutatja, jogos volt a sok tiltás.

A DRX győzelmével ért véget a 2022-es League of Legends Worlds. Ezzel egy intenzív időszak ért véget a LoL-esport színpadán, a figyelem innentől az átigazolásokra irányul. Azonban nem mehetünk el amellett, hogy volt egy hős, aki kiemelkedően teljesített a világbajnokságon. Ő nem más, mint „sokak kedvence", Yuumi. Lássuk, milyen számokat produkált a varázsmacska a fő esemény során.

A 80 lehetséges mérkőzésen 76 alkalommal bukkant fel. Ez 95%-os arány. Ennél jobban csak Aatrox teljesített, aki 100% PB-t tudhat magáénak. Azonban az ő esetében ez 58 tiltásra és 22 választásra oszlik, ez Yuumi esetében 68-8. Azt a nyolc meccset pedig mind megnyerte! A legtöbbször Sivir oldalán láthattuk (6-szor, Ruler kétszer Miss Fortune-t játszott mellette a Damwon KIA ellen). Kik voltak akik hanyagolták, juthat mindenki eszébe?

Nos, a Royal Never Give Up és a CTBC Flying Oyster kétszer is úgy érezte, nincs szüksége Yuumi szolgálataira, de nem is tart tőle. Ezen kívül az első napon a G2 és a DK, valamint a JDG és az EG összecsapásán nem jelent meg. Milyen statisztikát tudott felmutatni amikor bejutott az Idézők szurdokába? A nyolc meccsen átlagosan 1,63 gyilkosség, 1,13 halál és 13,88 assziszt volt a mérlege, ez 13,78-as KDA. A gyilkosságok 88,6%-nál ott volt. Ilyen számok láttán nem csoda, hogy az esetek nagy részében nem akarták a csapatok az ellenfélnél látni. Lehends és Keria kétszer tudott vele játszani, míg Ming, Missing, Mark és meiko 1 alkalommal. 7-szer volt kék-oldali választás, a red side egy alkalommal jutott hozzá (DK-GEN.G második meccsen Lehends kapta meg), a tiltásoknál ez az arány 9-59.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is bannolni szoktad Yuumit?

  • 46 %
  • 54 %