A másik magyar csapat is kiesett a CEE Champions Dota 2 versenyéről

A másik magyar csapat is kiesett a CEE Champions Dota 2 versenyéről

A kelet-közép-európai torna E csoportjában két vereséget követően búcsúzni kényszerült a MetaTensei Esports együttese is.

Miután az A csoportban a Spirit Gaming már korábban elbukott, az E jelű négyesben a MetaTensei Esports ötösén volt a sor, hogy megvédje a magyarok becsületét. Ez azonban végül hamar kiderült, hogy nem jön össze, ugyanis már az első körben a verseny egyik favoritjával került szembe. A Team Young tavasszal cseh bajnokságot nyert és bár abból a keretből csak ketten maradtak a gárdában, így sem gyengültek igazából. Sőt, villámgyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést és jó nagy fölénnyel nyerték ellenünk az early gamet. Azonban úgy tűnt, nem veszik eléggé komolyan a találkozót, hiszen mindenki Meteor Hammert épített és ezzel akarták végig pusholni midet, hogy befejezzék a meccset, de több ízben is inkább a killeket választották. Egyedül a középső lane beverése így nem volt elegendő, ráadásul a magyarok is egyre összeszedettebben védekezett, ennek köszönhetően pedig kdm Leshrac-ja egyre izmosabbá vált. Többször is sikerült visszaverni a cseheket és párszor a team wipe (mind az 5 játékosukat leszedtük) is összejött. Végül azonban Arin a Pudge Hook segítségével kirántotta a bázisunkról kdm-et, akit megöltek, buyback hiányában pedig a többieket is leszedték, ezzel be is tudták fejezni a mérkőzést.

Ezt követően a Team Young a másik ágról érkező bolgár Neizvlachimite együttesét is könnyű szerrel elintézték és megnyerték az E csoportot. Az alsó-ágon aztán a lett Taurenis ellen lehetett volna javítani. Itt sem sikerült élni a lehetőséggel, hiszen a két core hősük, midről és safe laneről az első 10 perc után már elképesztően erőssé vált. Mind az OD, mind a Phantom Lancer killeket kapott a remek farmja mellé, ezért rövid időn belül neki is indultak aprítani. Insanity az Outworld Destroyerrel egy Rampaget is összehozott a végén. A Taurenis kiejtette tehát a magyar együttest, majd a revans is összejött nekik a bolgárok ellen, így megcsípték a csoport második helyét és továbbjutottak az egyenes kieséses szakaszba.

Az E csoport végeredménye:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!