Mókás videóval jelentkezett be Bautista a Gears of War főszerepére

Mókás videóval jelentkezett be Bautista a Gears of War főszerepére

Rajongók szerint is telitalálat lenne Marcus szerepére Bautista.

Egyre-másra készülnek a videójátékos adaptációk a nagyvászonra és úgy tűnik egyre nagyobb érdeklődés övezi ezeket a projekteket. Elég csak arra gondolni, hogy a Sonic már a második részét is megkapta, de nem rég bejelentették a harmadik felvonását, a Gran Turismo filmet, de jön az új Silent Hill, Borderlands vagy Duke Nukem mozi is. A Netflix pedig most a Gears of War nagysikerű szériájában látta meg a lehetőséget, a film mellett ráadásul egy animációs sorozatot is elkészítenek.

A franchise főszereplője Marcus Fenix és valószínűleg a rajongóknak már van egy elképzelése, hogy ki lehetne tökéletes a karakter megformálásában. A széria egyik nagy rajongója egyébként maga Dave Bautista, akit leginkább A galaxis őrzői filmekből ismerhetünk és, mint kiderült régi vágya, hogy Marcus bőrébe bújhasson egy élőszereplős adaptációban. A streamingplatform közleményére Bautista egy videóval reagált és egyértelmű utalást tett arra, hogy ő lenne a legjobb erre a szerepre.

Nem lenne új keletű dolog, hogy Bautista neve eggyé válna a Gears játékkal, hiszen néhány esztendővel ezelőtt már bekerült DLC formájában az alkotásba. A most közzétett videójában a pankrátorból lett színész elég egyértelműen fogalmazott, gyakorlatilag tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot a Netflixnek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Bautista (@davebautista) által megosztott bejegyzés

„Ennél már nem tehetem könnyebbé a dolgotokat.” - jegyezte meg a posztjában.

Azért azt ne felejtsük el, hogy Bautista már majdnem egy évtizede ügyködik azon, hogy a Gears of War kapjon egy mozis feldolgozást, melynek főszerepét természetesen ő szeretné eljátszani Marcus képében. Életkora akár akadályt is jelenthetne, bár a jövőre 54 esztendős színész simán jó lenne Marcusként, hiszen a játékban láthattuk már a fiatalabb mellett az idősebb Fenixet is, de az ugye nagy kérdés, hogy a Netflix milyen történetet szeretne elmesélni. Hollywood is régóta szeretné már megvalósítani a Gears of War projektet, egészen pontosan 2007 óta van tervben ez a dolog, miközben többféle ötlettel előrukkoltak már. Volt szó előzményfilmről, de arról is, hogy más, új sztorit szeretnének viszont látni a vásznon. Bautista egyébként olyannyira komolyan gondolja, hogy szerepelni akar a filmben, hogy egyszer már visszautasította az Universalt, mikor felkérték a Halálos iramban mozihoz, és inkább azt mondta nekik, hogy inkább a Gears of War filmről és Marcus Fenixről üljenek le tárgyalni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!