Nem játszik a svéd legenda egy súlyos kézsérülés miatt

A sérülés ellenére a negyeddöntőig jutott KRIMZ és a fnatic az IEM Rio Majorön.

KRIMZ a teljes Majort egy kézsérüléssel játszotta le, az állapota azonban nem engedi, hogy így folytassa. Ezért a csapat és a játékos úgy döntött, hogy Peppzor vesz részt KRIMZ helyett az Elisa Masters Espoon, ami tegnap indult Finnországban. Nem a svéd az első, akinek ki kell hagynia a tornát: syrsoN betegség miatt nem játszik a BIG felállásában jelenleg.

A fnatic veteránja tegnap egy videóban árulta el, hogy az RMR után két nappal egy ideg és egy izom becsípődött a tenyerében, ezért az izom nem regenerálódik és „valamilyen folyadék” képződik alatta. A sérülés miatt nem gyakorolt egyénileg vagy a csapattal az IEM Rio Major előtt. Végül mégis úgy döntött, hogy játszani fog. Biztosítékként Peppzor is velük tartott, a csapat eredetileg vele készült a versenyre.

Az Elisa Masters Espoo a fnatic utolsó versenye 2022-ben, ezért idén már biztosan nem láthatjuk KRIMZet. Az IEM Rio Majorön, tudva, hogy sérült volt mindvégig, könnyebb megmagyarázni, hogy miért volt több mérkőzésen is a szokásosnál gyengébb a svéd játéka. Ennek ellenére a fnatic egészen a negyeddöntőig menetelt Rióban, ahol a később bajnoki címet szerző Outsiders ejtette ki őket.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!