Hirdetés

Ninja és Cloakzy rejtett lootot talált az új Warzone-ban

Gazdag zsákmány ütötte a streamerek markát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

Ez a Call of Duty hónapja, javában pörög a Modern Warfare 2, tegnap pedig elindult a Warzone 2.0 is. Rengetegen ugrottak fejest a battle royale-ba, ez alól pedig természetesen a nevesebb streamerek se voltak kivételek. Közéjük tartozott Ninja és Cloakzy is, akik a megjelenés után azonnal belevágtak a mérkőzésekbe. Nem kellett eltelnie sok időnek, és máris érdekes felfedezést tettek.

Az egyik legnagyobb mechanikai váltás az eredeti játék és a Warzone 2 között az úszás hozzáadása volt, ami azt jelenti, hogy vízbe esve nem halunk meg azonnal. A közösség sok tagja éppen emiatt készült néhány víz alatti csatára, ami elsőre biztosan remek élmény, illetve bővíti a lehetőségeink tárházát. Amennyiben kifogynak a felszerelésből, akkor sincs gond, ugyanis ahogyan Ninjáék is észrevették, hidden loot található a mélységben.

Amint az az alábbi klippben is látható, a tegnapi közvetítésben a duó éppen lootolt, mielőtt Cloakzy belevetette magát egy közeli tóba. Másodpercekkel később felkiáltott! "Mi van itt az alján?" Egy láda volt, amelyben free armor plate és egy precision airstrike pihent és arra várt, hogy valaki felvegye őket. Érdemes tehát olyan helyekre is belesni, ahol előzetesen nem is gondolnánk, hogy zsákmányra lelhetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te játszottál már a Warzone 2.0-val?

Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!