Egész hétvégén ingyen hódíthatjuk meg Azerothot

Egész hétvégén ingyen hódíthatjuk meg Azerothot

Sajnos a Classicra nem érvényes, de meghozhatja a kedvet a Dragonflight előtt.

Egész hétvégén ingyenesen pörgetheted a World of Warcraft Shadowlands kiegészítőjét!. Az akció hátterében az áll, hogy jövő héten, november 28-án érkezik a vadonatúj kiegészítő a Dragonflight! Most tehát azok is ki tudják próbálni a WoW-ot, akiknek nincs előfizetésük. Amennyiben van egy régi, lejárt WoW-fiókod, akkor is ingyen ugorhatsz vissza a Blizzard MMORPG-jébe, hogy a hangulat magával ragadjon, és maradj esetleg utána is.

November 17-20. között bárki előfizetés nélkül játszhat Azerothban, Ez teljes hozzáférést jelent a játékhoz, tehát csatlakozhatsz a többiekhez, akik előfizetéssel rendelkeznek, nem csak a korlátozott próbaverzió válik elérhetővé. „Csatlakozz újra a guildedhez, gyűjtsd össze a régi barátaidat, és készülj fel a (sárkány)repülésre" – írja a Blizzard a hivatalos közleményben.

A Blizzard azt is javasolja, hogy ha egy ideje távol voltál a játéktól, akkor érdemes kipróbálnod az Exile's Reach-et, amelybe már az első szinten beléphetsz. Ezután már csak a választott kiegészítőben kell szintet lépned, amíg el nem éred a 60. szintet, és akkor már készen állsz a Dragonflightra. Ahogy a bevezetőben is írtuk, az ingyenes hétvége nem érhető el a World of Warcraft Classicban. Csatára fel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted a Dragonflightot?