Hirdetés

Mitévő légy, ha már egyszerűen kevés a PS5 tárhelye? – Itt a megoldás!

Mert tárhelyből sosem lehet elég, még akkor sem, ha egy PS5 díszíti a nappalinkat.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A PS5 legújabb üdvöskéje, a God of War Ragnarök jött, látott és győzött. Brutális pontszámokat produkál a játék és igazából már csak egy kérdés maradt megválaszolatlanul, hogy a Ragnarök vagy az Elden Ring lesz az év játéka? Bármelyik nyerjen is, a PS5-tulajok 2022-ben sem panaszkodhattak, rengeteg minőségi játékot kaptak, sokat a szokásos módon, exkluzívan csak a Sony gépeire.

A jelenlegi generációban ismételten a PlayStation nyeri a konzolok párharcát, hiszen bitang erős a gép és temérdek prémium, exkluzív játékot szerezhetünk rá. Nem árt azonban figyelni a konzol tárhelyére. Amikor megjelenik például egy Warzone 2.0, ami önmagában 50 GB-os követelménnyel indul és akár 115 GB-nyi tárhelyet is elfoglalhat, akkor jó ha van eszközünk a bővítésre. Szerencsére a Kingston pont erre kínál tökéletes lehetőséget.

A Kingston FURY Renegade SSD minden PS5-öt egy egészen új szintre emelhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!