Hirdetés

Mitévő légy, ha már egyszerűen kevés a PS5 tárhelye? – Itt a megoldás!

Mert tárhelyből sosem lehet elég, még akkor sem, ha egy PS5 díszíti a nappalinkat.

Hirdetés

A PS5 legújabb üdvöskéje, a God of War Ragnarök jött, látott és győzött. Brutális pontszámokat produkál a játék és igazából már csak egy kérdés maradt megválaszolatlanul, hogy a Ragnarök vagy az Elden Ring lesz az év játéka? Bármelyik nyerjen is, a PS5-tulajok 2022-ben sem panaszkodhattak, rengeteg minőségi játékot kaptak, sokat a szokásos módon, exkluzívan csak a Sony gépeire.

A jelenlegi generációban ismételten a PlayStation nyeri a konzolok párharcát, hiszen bitang erős a gép és temérdek prémium, exkluzív játékot szerezhetünk rá. Nem árt azonban figyelni a konzol tárhelyére. Amikor megjelenik például egy Warzone 2.0, ami önmagában 50 GB-os követelménnyel indul és akár 115 GB-nyi tárhelyet is elfoglalhat, akkor jó ha van eszközünk a bővítésre. Szerencsére a Kingston pont erre kínál tökéletes lehetőséget.

A Kingston FURY Renegade SSD minden PS5-öt egy egészen új szintre emelhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Gaming - Minden, amit a munkavállalóknak tudniuk kell, mielőtt használni kezdik a ChatGPT-t

Az elmúlt hónapok során felerősödtek a mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó eszközökről szóló viták. Mivel segítségükkel növelhető a produktivitás és használatuk időt takaríthat meg, sok munkavállaló beépítette ezen eszközök alkalmazását a mindennapi munkafolyamatokba. Az ESET kiberbiztonsági kutatói szerint azonban mielőtt megpróbáljuk kihasználni az innovatív AI eszközök előnyeit, meg kell tanulnunk biztonságosan, adataink veszélyeztetése nélkül igénybe venni azokat.

Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés