Fortnite: Pár nap és érkeznek a foci-vb skinek

Fortnite: Pár nap és érkeznek a foci-vb skinek

Kezdődik a labdarúgó-világbajnokság, ez pedig a Fortnite-ot is érinti.

Holnap veszi kezdetét a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, melyből természetesen a Fortnite is kiveszi a részét, és különféle outfitekkel tervezi elárasztani az Item Shopot a napokban. Már szeptemberben kiszivárgott, hogy valami készülőben van, azonban most az Epic Games hivatalosan is bejelentette, hogy pontosan mire is számíthatunk a foci-vb alatt.

Habár valószínűleg mind abban reménykedtünk, hogy újféle focista skinek fognak érkezni – esetleg valós focisták kinézetei –, sajnos ez nem így alakult, és szurkolói outfiteket lesz lehetőségünk beszerezni, melyek az előrejelzések alapján rengeteg változtatható elemmel rendelkeznek, így mindenki a kedvére formálhatja majd őket. Ezeket és a további kozmetikai elemeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

A galériáért kattints a képre!

Természetesen küldetések is érkeznek, azonban most csak XP és egy spray szerezhető a teljesítésükkel – a Go for the Goal Spray.

Az biztos, hogy a játékosok túlnyomó része valami nagyobb volumenű eseményre számított, de úgy látszik, hogy várnunk kell a Chapter 4-ig, hogy igazán nagy újdonságok érkezzenek a játékba. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Jobban örültél volna újabb focista skineknek?

  • 38 %
  • 63 %