Egy lelkes Minecraft-játékos elkészítette a Star Wars egyik legikonikusabb jelenetét

Egy kis szabadidő, elszántság, rengeteg szorgalom, monotontűrő-képesség, és kész a csoda.

A Minecraftban a lehetőségek tárháza közel végtelen, szinte bármit meg lehet építeni. Legyen szó komplett városokról, különleges építményekről, mesterséges barátról vagy épp filmjelenetekről. A fanatikusok türelme, ügyessége és kreativitása határtalan, mi pedig gyönyörködhetünk az elkészült megoldásokon. Említettem a filmjeleneteket, nos a Star Wars is sok-sok millió rajongó kedvence, akik ezerszer látták már a filmeket, pörgetik a sorozatokat, kijátszák a videojátékokat vagy épp olvassák a könyveket. Az, hogy melyik korszak a legjobb a Csillagok Háborújának óriási univerzumában, vita tárgyát képezi, de rengetegen az eredeti trilógiára esküsznek. Tény, hogy számtalan legendás és ikonikus karaktert és jelenetet adott a filmtörténelemnek, amelyeket nehezen felejtünk, és azonnal felismerünk. Nos egy ilyen pillanatot dolgozott fel egy Minecraft-játékos is.

Az Alexander-00AK nevű felhasználó az egyik legnagyobb közösségi fórumon arról emlékezett meg, amikor a számozás szerinti negyedik részben, az Egy új reményben a Halálcsillag egy pusztító sugárral felrobbantja az Alderaant. A felhasználó által készített alkotásban a Halálcsillag az Alderaan felett lebeg, miközben egy sugarat lő ki, ami a bolygó végzetét jelenti. Még a bolygót megrengető robbanást is elkészítette, így tényleg olyan hatást kelt, mintha egy pillanatkép lenne.

Mennyi idő volt elkészíteni? Azt gondolhatnánk sok, de Alexander bevallása szerint mindössze néhány óra volt elkészíteni a jelenetet. Valószínűleg nem ma kezdte a Minecraftozást. A jelenet nagyon fontos a történetben, hiszen minden más ennek a következménye, a Halálcsillag elpusztítása, majd részekkel később a Birodalom bukása. Sőt ugye az időszámítást is a Yavini csatához igazították. De elég a szóból, nézzétek meg magatok is az alkotást az alábbi képre kattintva.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Melyik trilógiát szereted a legjobban?