LoL: A TSM legendás mid-ADC párosa újra összeállhat, de másik csapatban

Az észak-amerikai régió talán két legnagyobb sztárja ismét egy csapatban farmolhatja a győzelmeket.

Egyre közelebb vannak a hivatalos bejelentései a legnagyobb LoL-csapatoknak, avagy a következő napokban mindenképpen érdemes velünk tartani, ha szeretnétek megtudni, hogy milyen ötösökkel találkozhattok 2023-ban. Az LEC mellett az LCS-ben is felpörögtek az események, ha lehet hinni az informátoroknak. A legújabb híresztelések szerint Doublelift és Bjergsen jövőre a 100 Thieves csapatát erősíthetik, avagy a legendás mid-ADC duó 2020 után ismét megmutathatja az NA LCS-nek, hogy az "öreg tolvaj, nem vén tolvaj". 

Doublelift, a nagy visszatérő

A veterán lövész 2020 novembere óta nem játszott profi mérkőzést, inkább elment streamelni, valamint véleményvezérként mindent és mindenkit is kritizálni. A 29 éves idéző a valaha volt legeredményesebb lövésze az NA LCS-nek, ismertségben talán csak Sneaky veheti fel vele a versenyt. Ha tényleg a 100T behúzza DL-t, akkor FBI-nak nincs maradása a szervezetnél. Utóbbi ADC az Evil Geniusesben folytathatja karrierjét, ahonnan Kaori távozhat a Karmine Corpba.

Bjergsen sokadvirágzása?

A dán-amerikai mides az elmúlt hónapokat a Team Liquidnél töltötte, akikkel sem az MSI-ra, sem a Worldsre nem sikerült kijutnia. A szupercsapat-projekt megbukott, így Bjergsennek sem volt maradása. A 100 Thieves Abbedaggét pótolhatja a régió legismertebb, de nem a leghosszabb eredménylistával büszkélkedő középső ösvényesével. DL és Bjerg 2020-ban tagja volt annak a Team SoloMidnek, amelyik 0-6-tal leszerepelt a világbajnokságon. Hogy jövőre egyáltalán eljutnak-e a VB csoportköréig, az majd a nyári szezon után derülhet ki legkorábban. A belsős informátorok szerint a 100 Thieves jövőre a Tenacity, Closer, Bjergsen, Doublelift, Busio kerettel harcolhat a minél jobb helyezésekért a major régióban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg összeáll jövőre a Bjergsen-Doublelift duó?