Jön az első Ikke VALORANT Nightcup! – Irány a jelentkezés

Jön az első Ikke VALORANT Nightcup! – Irány a jelentkezés

Kifejezetten amatőröknek szóló kupát indít a HUNESZ és a Rapid Ninjas játékosa, Ikke. Pénteken jön az első felvonás, le ne maradj róla!

Az egyik nagy előnye az e-sportnak, hogy bármikor belevághatsz. Persze egyre több játékban láthatjuk azt, hogy a fiatalok kilökik a nagy veteránokat, de ha valaki akár 50 évesen akarja magát kipróbálni profi versenykörülmények között, akkor neki is megvan a lehetősége. Az sem gond, ha valaki nagyon fiatal és teljesen kezdőként szeretne fejest ugrani egy profi, de amatőröknek kedvező versenybe, ahol nem kell attól tartania, hogy a sok évnyi tapasztalattal rendelkező profik lenyomják őt.

Pontosan ezért jön most az első Ikke 1v1 VALORANT Community Nightcup, ami a HUNESZ és a Rapid Ninjas játékosának együttműködésének hála vár minden hazai kezdő VALORANT-játékost! 1v1 kupáról van szó, tehát nem szükséges, hogy csapatban játssz, sőt, igazából tapasztalati követelménye sincs a tornának. Akár teljesen újonc játékosként is belevághatsz, hiszen maximum Diamond szintű játékosok jelentkezhetnek a versenyre.

Természetesen nem maradhat el a díjazás sem. A három legjobb játékos Steam Gift Carddal gazdagodik majd, míg a torna győztesét Ikke is személyes jó tanácsokkal, tippekkel és trükökkel látja majd el. Kiváló alkalom ez arra, hogy belekóstolj az e-sport világába és ki tudja, később talán pont te leszel az, aki majd olyan hazai versenyek döntőinek mezőnyét színesíti, mint a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság.

A kupa pénteken, november 25-én este 19 órától kezdődik, ha szeretnél rá jelentkezni, akkor nincs más dolgod mint csatlakozni a HUNESZ Discord-szerveréhez és követni az ott található utasításokat. A fordulók egyes meccseit Ikke saját maga közvetíti majd Twitch-csatornáján.

Hajrá mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!