Hirdetés

The Witcher 3: Minden kiderült az ingyenes next-gen frissítésről!

Nem hittük volna, hogy több száz órányi játék és több végigjátszás után is visszatérünk majd a The Witcher 3-hoz, de mégis ez a helyzet.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Henry Cavill sajnos már nem lesz Geralt. Hiába várják őt vissza a Netflixes The Witcher-sorozat rajongói, a színész búcsút intett a szériának. A játékok kedvelői azonban örülhetnek, hiszen nem rég kiderült, hogy felújított kiadást kap a legendás első rész, sőt, a még mindig hihetetlen izgalmas The Witcher 3 is kap egy teljesen új, next-gen felújítást, ami alaposan megszépíti és kibővíti majd a játékot.

Néhány perccel ezelőtt, a CD Projekt RED végre meg is mutatta, hogy mit tud majd az új kiadás, az eredmény pedig lenyűgöző. A The Witcher 3 egy ízig-vérig next-gen frissítést kap majd december 14-én, méghozzá ingyen. Akinek megvan a játék, annak egy petákot sem kell majd költenie arra a frissítésre, ami az igazi The Witcher-élményt kínálja majd, csak sok új kényelmi funkcióval megpakolva és soha nem látott grafikával.

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

 • Ray tracing támogatás
 • AMD FSR 2.0 és Nvidia DLSS támogatás
 • Ultra+ grafikai beállítások
 • Beépített fotómod, amihez később közösségi játékot is szerveznek a fejlesztők
 • Konzolokon választási lehetőség performance és quality módok között
 • PS5-ön a játék használja majd az adaptív ravaszokat, amik az elhangzottak alapján egy új élményt adnak majd, érezni fogjuk, ahogy a kardok összecsapnak
 • Végre quick slotokra rakhatjuk majd a varázslatokat
 • A térképre pedig filtereket tehetünk, így eltüntethetjük például a sokakat zavaró kérdőjeleket és kikötő-ikonokat is
 • Új séta és futás animációk Geraltnak
 • Kedvünk szerint növelhetünk majd a feliratok méretén
 • Már átvezetővideók közben is szüneteltethetjük majd a játékot
 • Kínai szinkron és felirat érkezik, de a többi nyelv is kap egy kis optimalizációt és hibajavítást
 • Akár azt is beállíthatjuk majd, hogy pusztán felfedezés közben eltűnjön a képernyőről a HUD, ezzel is növelve az élményt

És a grafika. Természetesen minden eddiginél szebb és részletesebb lesz a játék, új és javított textúrákat kapnak a fegyverek, a páncélok, a karakterek, a növényzet, a szörnyek, az épületek, az égbolt, gyakorlatilag minden. Az új időjárási effekteknek örülni fogunk és a még tovább növelt látótávolságnak is.

Az egyik legizgalmasabb újítás azonban az új kameranézet lesz. Erre többféle beállítási lehetőség lesz, pl: mindig az új mód legyen, csak lovaglás közben, csak harc közben, csak séta közben, stb. Az új módban a kamera egy picit közelebb kerül Geralt hátához és egy leheletnyit eltolják azt balra. Leginkább ahhoz hasonlít, ahogy a Resident Evil 2 és 3 remake vagy ahogy a 2018-as God of War és a Ragnarörök is működik. Azt is megtudtuk, hogy bekerülnek a játékba a Netflixes sorozatból ismert fegyverek és páncélok, de lesz egy ehhez kapcsolódó új küldetés is, amit meglepetésnek szánnak, nem árultak el többet róla.

Az ígéretek és a látottak szerint a The Witcher 3 soha nem volt még annyira szép és annyira hangulatos, mint amilyen az ingyenes next-gen frissítés után lesz. Ha le akartok csapni a játékra, most van itt a tökéletes lehetőség, hiszen tegnap elkezdődött a 2022-es őszi Steam Sale, a The Witcher 3 pedig mindössze 5,99 euróba kerül.

Ha kíváncsi vagy a teljes bemutatóra, itt tudod visszanézni. Az új kameranézetről 4:20-tól láthatsz felvételeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Detrix 11 napja
  Az számít hogy steamen vagy GOGon van meg a játék?
  0 0 Válasz
  • GeryDee 10 napja Detrix
   Tudomásom szerint klienstől független
   0 0 Válasz
 • centre_syrup 11 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 10 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!