Bejelentették a The Witcher 3 ingyenes next-gen frissítésének megjelenési dátumát!

Bejelentették a The Witcher 3 ingyenes next-gen frissítésének megjelenési dátumát!

Évek óta húzódó projektre teheti fel a pontot végre a CD Projekt RED.

A régóta várt ingyenes next-gen frissítés a The Witcher 3: Wild Hunthoz 2022. december 14-én jelenik meg, jelentette be hivatalos oldalán a CD Projekt RED. A megjelenési dátum bejelentését kísérő poszt rengeteg „vizuális, teljesítménybeli és technikai fejlesztést" ígér, de nem részletezi, hogy ez mit is jelent valójában. Bár lesz benne ray-tracing, valamint különböző modokat is tartalmaz majd.

„A next-gen konzolok és a modern PC hardverek teljesítményét szem előtt tartva továbbfejlesztett, közelgő frissítés több tucat vizuális, teljesítménybeli és technikai fejlesztést tartalmaz, beleértve a ray tracing támogatást, gyorsabb betöltési időt konzolokon, a játékélménybe integrált számos modot és még sok mást! Mindezeken felül a Netflix The Witcher-sorozata által inspirált DLC-ket adunk hozzá, például új fegyvereket és páncélokat Geralt számára, valamint alternatív kinézetet egyes karaktereknek."

A next-gen frissítés ingyenes mindenkinek, aki már rendelkezik a játék bármelyik verziójával. Azoknak, akiknek még nincs meg a játék, egy dedikált next-gen verzió lesz elérhető, a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, amely az összes fejlesztést, ingyenes DLC-t és történetbővítést tartalmazza (Hearts of Stone és Blood and Wine). Ez a verzió digitálisan megvásárolható lesz PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re, a fizikai kiadás pedig egy későbbi időpontban lesz elérhető. A next-gen kiadás mellett a The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch változatai is kapnak egy frissítést, amely számos kiegészítést és fejlesztést, valamint a Netflix Witcher-témájú DLC-ket tartalmaz.

Mivel a CD Projekt RED leírása elég sok talányt tartalmaz, pontos információkat egyelőre nem tudunk. Milyen modok kerülnek be? Az alternatív kinézet mit jelent? Lehet készülnek már arra az időkre, amikor nem Henry Cavill, hanem Liam Hemsworth alakítja a főszereplőt a sorozatban? Minden esetre jól megváratták a rajongókat, hiszen 2020-ban lett bejelentve, tavaly áprilisban pedig szabadkozniuk kellett, hogy nem került fejlesztési pokolba. Miután további értesítésig elhalasztották, anno sokan megkérdőjelezték, hogy valaha megkapjuk a frissítést. Végül a bizakodóknak lett igazuk (meg a stúdiónak) – szerencsére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol mostanában aktívan a The Witcher 3: Wild Hunttal?