Szavazz te is Szoboszlai Dominikre a Bundesliga Hónap játékosa szavazáson!

Szavazz te is Szoboszlai Dominikre a Bundesliga Hónap játékosa szavazáson!

Összesen hat jelölt közül kerül ki a győztes, aki akár Szoboszlai Dominik is lehet!

Ugyan javában zajlik a világbajnokság, emiatt szünetel a Team of the Week átmenetileg, de a Player of the Month nem áll meg, a német élvonal, vagyis a Bundesliga legjobb játékosai között pedig egy magyar játékost is találunk. Ő nem más, mint az RB Leipzig támadó középpályása, Szoboszlai Dominik. A magyar játékosok szerencsére jól teljesítenek a német első osztályban, Dominikon kívül Schafer András, Sallai Roland, Willi Orbán és Gulácsi Péter is jól érzi magát csapatában. Willi Orbán a hét csapatába is bekerült október elején, csapattársa pedig most egész november legjobbja lehet. Mit kell ehhez tenni?

Te is segíthetsz abban, hogy ez megvalósuljon, semmi mást nem kell tenned, mint felmenni az EA oldalára és leadni a voksodat. Összesen hat jelölt van:

  • Christopher Nkunku
  • Serge Gnabry
  • Szoboszlai Dominik
  • Christoph Baumgartner
  • Jonas Hofmann
  • Jeremie Frimpong

Augusztusban Sheraldo Becker, szeptemberben Niclas Füllkrug, míg októberben szintén a német csatár bizonyult a legjobbnak. Most ez biztosan megszakad, hisz nincsen a jelöltek között. Ne habozz, és szavazz a magyar válogatott csapatkapitányára, aki 2 gólpasszt jegyzett és passzainak 88%-a társat talált! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek adnád a díjat?