Decemberben érkezhet is az első ingyenes Modern Warfare 2 hétvége

Neked a kampány vagy a multi tetszik jobban az MW2-ben?

Az Activision terveit ismerő források szerint a Modern Warfare 2 első ingyenes többjátékos hétvégéje december 15-én kezdődik. Ez azért is érdekes, mert a hírek szerint az első szezon mid-season frissítése egy nappal korábban, december 14-én várható. Rögtön utána pedig díjtalanul belevethetjük magunkat egymás lövöldözésébe egészen december 19. hétfőig. Az utolsó napon azonban valószínűleg a korai órákban véget ér az akció.

Sajnos nem közöltek részleteket arról, hogy mit tartalmaz majd a mid-season frissítés, de a tervek szerint visszatér a „Shipment” nevű map is a játékba. Azonban nem csak erre a részletre várunk. Amellett, hogy eddig nem érkezett hivatalos frissítés, az Activision még nem jelentette be a Modern Warfare 2 dupla XP-s hétvégéjét sem, amit mostanra általában meg szokott tenni.

Nem csak az MW2 kap egy kis szeretetet, az Insider Gaming információi szerint december 6-án a Black Ops Cold Warhoz is megjelenik egy frissítés. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez egy szokványos javítás lesz-e, vagy új tartalommal bővítik a játékot. Visszatérve a Modern Warfare 2-re, mivel zajlik a labdarúgó világbajnokság, a hírek szerint ennek apropóján pedig érkezik egy új játékmód „COD Ball” néven, ahol a játékosoknak egy ATV-t vezetve kell egy nagy labdát célba juttatniuk (a Rocket League-hez hasonlóan).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted az új Modern Warfare 2-t?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.