Hirdetés

Ők a League of Legends legbogarasabb hősei

Néhány hőst elég sokszor kellett javítani.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A League of Legends sem mentes a bugoktól, láthattuk ezt tegnapelőtt Neeko esetében, akit a javítás idejére ki is kellett venni a játékból. Persze nem egyszerű összeegyeztetni 162 hőst, számtalan tárgyat és rúnát. Ettől függetlenül nagyon frusztráló tud lenni egy-egy hiba, főleg ha az profi meccsen fordul elő.

De működtek már hibásan a tornyok, a kliens, máskor még a játék is kifagy egy-egy bugtól. Vajon mely hősöket kellett a legtöbbször javítani? A Dotesports stábja utánajárt ennek, és előhozakodtak egy listával, hogy kik törték a legtöbb borsot a fejlesztők orra alá. Fontos azonban kiemelni, hogy a reworkök és mid-scope update-ek lenullázták a számlálót. Valamint ez nem a hibák számát jelzi, hanem a hibajavítások mennyiségét. A League Wiki és a patch notesok alapján egy dzsungelben ténykedő champion kapott legtöbbször bug fixet.

  1. Shaco – 55 hibajavítás
  2. Yasuo – 53 hibajavítás
  3. Rengar és Sion – 49 hibajavítás
  4. Teemo – 47 hibajavítás
  5. Master Yi – 43 hibajavítás

Rajtuk kívül az „élmezőnyben" Lux 40, Sylas 38, Ezreal és Twisted Fate pedig 36 hibajavítással szerepel. A másik oldalon a legkevesebb hibajavítást Sivir kapta, mindössze kettőt, de ő nem olyan rég lett módosítva. Zac négyszer, Shen ötször, Tryndamere hatszor, Olaf és Tristana hét-hét alkalommal lett javítva. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbben 10 és 20 közötti bug fix-szel rendelkeznek. Az is látszik, hogy az egyszerűbb kittel rendelkező hősök, amelyek többnyire csak az adott champet és annak célpontjait érintik általában kevesebb hibát is generálnak, míg a különlegesebbek, mint például Rengar és a bokrok interakciója, többet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te sejtetted, hogy Shaco végez az élen?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!