Hirdetés

Call of Duty: Ghost eredettörténetére fókuszáló DLC-n dolgozhat az Infinity Ward

Egyre jobb ötletei vannak a CoD-nak, mi pedig vevők vagyunk rá!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Furcsa ezt kimondani és leírni, de végre picit komolyabban veszi magát a Call of Duty, mint eddig. Nem kell díjnyertes írásra vagy lehengerlő sztorira számítani, de pont annyit azért fejlődött az MW2 singleplayer kampánya, hogy feltűnjenek az újdonságok. A remek szinkronszínészek, az egy fokkal reálisabb karakterek, a sokkal kevésbé nagyzolós történetelemek, mind-mind hozzátettek ahhoz, hogy még engem is, egy hosszú évek óta kifejezetten Call of Duty ellenes játékost is beszippantson az új MW2, úgy a single-, ahogy a multiplayer is.

Most pedig külön öröm, hogy a legfrissebb jelentések szerint, az Infinity Ward egy izgalmas, karakterközpontú DLC-n dolgozik. Az MW2, de talán a teljes CoD-széria egyik legkedveltebb és legjelegzetesebb karaktere Ghost, Simon Riley, akinek frappáns egysorosait kapásból tudják ismételni a rajongók. A karakter arcát eddig egyetlen egy részben sem láthattuk, a jellegzetes maszk már teljesen hozzá nőtt, ám adathalászok néhány napja kiderítették, hogy miként is fest Ghost az álarc mögött. Íme Ghost karaktermodellje, álarc nélkül.

Ami pedig még ennél is izgalmasabb, az az, hogy az MW2 egy Ghostra fókuszáló DLC-t kaphat a jövőben. Ha igazak a hírek, akkor az IW egy spin-off singleplayer kampányban szeretné bemutatni a karakter múltját, hogy miként is vált ő azzá a jellegzetes figurává, aki ma is a Call of Duty világában. Hogy ez pontosan mikor érkezhet majd, egyelőre nem tudni. Lehet, hogy ez is része lesz a 2023-as nagy tartalmai frissítésnek, de az is lehet, hogy különálló DLC-ként kerül majd piacra.

Akárhogy is, mi izgatottan várjuk, végre egy picit a kampányokra, azok karaktereire is külön figyelemmel koncentrálhatnak a fejlesztők, ilyet pedig rég láttunk egy CoD-tól, talán soha nem is volt még ilyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!