Hirdetés

Újabb előzetest kapott a Super Mario-film

Több legendás karaktert is láthatunk akció közben.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A Nintendo szerelmesei és Super Mario fanatikusai bizonyára beleborzongtak már az áprilisban érkező animációs film gondolatába is. Bár az ilyen alkotások azért általában ébresztenek némi kételyt, nem egyszerű ezekhez a művekhez nyúlni, ám látva a The Super Mario Bros. két előzetesét, az eddig látottakra nem lehet panasz. A filmet az Universal Pictures gondozásában az Illumination animációs stúdió készíti, amely nevéhez fűződik A kiskedvencek titkos élete, az Énekelj! és a Gru is. A rajongók már nagyon várták, hogy hivatalos klipet kapjunk, ám amig a várakozási idő telt, elébe mentek, és készítettek egy sajátot. Az idő a premierig azonban vészesen fogy, így hamarosan megkaptuk az első kedvcsinálót a filmből, amely azonban még nem szolgált annyira sok részlettel, de már halhattuk Chris Prattet, aki Mario hangját adja majd a filmben. Mivel már csak négy hónap van a megjelenésig, itt volt az ideje a nagy előzetesnek is.

Ebben már jóval több részletet kaptunk, láttuk mozgás közben a Princess Peachet, Donkey Kongot, Luigit (most először, az ő hangjukat Anya Taylor-Joy, Seth Rogen és Charlie Day adja), megjelent a legendás kartozás és persze a történetbe is jobban bepillanthattunk. A széria ikonikus helyszínei és karakterei tehát visszatértek, hogy a rengeteg easter egg között szaladgálva okozzanak nosztalgikus pillanatokat a veterán nézőknek, vagy felejthetetlen élményt a franchise-zal most ismerkedőknek. 2023. március 30-át tehát véssétek fel a naptárba!

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te megnézed majd moziban a Super Mario Brost?

Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!