IESF x ITTI: Így lehet a tiéd a különleges és extrán limitált e-sportolói ösztöndíj

IESF x ITTI: Így lehet a tiéd a különleges és extrán limitált e-sportolói ösztöndíj

A Magyar E-sport Válogatott tagjai közül is kaphatnak többen hatalmas értékű támogatást.

Az International Esports Federation (IESF), azaz a Nemzetközi E-sport Szövetség megállapodást kötött az ITTI High Tech Institute-tal (ITTI Hight Tech Intézettel), valamint a Barcelona Innovation Hubbal (Barcelóniai Innovációs Központtal), amely értelmében kilenc ösztöndíjas helyet hoztak létre két különböző kategóriában. A teljes értékű, 8000 eurós támogatást a Baliban megrendezésre kerülő IESF-világbajnokság döntőjének négy résztvevője kapja meg, a kisebb értékű ösztöndíjakra azonban bárki pályázhat, aki rajong az e-sportokért.

Mit kell tudni ezekről az ösztöndíjakról?

A pályázók december 2-áig küldhetik be az anyagot, amelyről részleteket itt találhatsz.

  • Csak 18 év felettiek jelentkezhetnek
  • A világbajnokság résztvevőinek 5-10 perces videót kell készíteni, amiben három kérdésre kell választ adni. Ezen kívül az IESF szakmai zsűrijét is meg kell győzni előre letisztázott pontok alapján, szintén videós formában
  • A VB-ről kimaradóknak jóval egyszerűbb a jelentkezés. Néhány dolgot le kell írni a tanulmányokról, valamint az üzleti háttérről, ha egyáltalán van ilyen

Ha a feltételeknek megfelelsz, akkor már csak az elbíráló csapatban kell bíznod, ugyanis szakértők választják majd ki azt a 4+5 pályázót, akik részt vehetnek a január 17-én induló interaktív e-sport kurzuson. Ez a képzés egészen júniusig tart, amely során rengeteg érdekes és izgalmas dolgot tanulhatnak meg a kiválasztottak az e-sportról, az innovációs megoldásokról és a legújabb technológiai vívmányokról. A csomag része egy egyhetes barcelóniai bootcamp részvétel, valamint a Sports Tomorrow Congres 2022-re is meghívást kapnak az ösztöndíj tulajdonosai.

Pályázz az ösztöndíjra, valamint nézd a Magyar E-sport Válogatott CS:GO csapatának, valamint Tekken játékosának összecsapásait december 3-ától!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!