FIFA 23: Szavazz, ki legyen a hónap játékosa!

FIFA 23: Szavazz, ki legyen a hónap játékosa!

Két ligában is lehet voksolni a legjobbakra.

Már novemberben járunk, kezd mindenki vb-lázban égni, a klubok lassan pihenőre vonulnak, amíg a 2022-es katari világbajnokság tart. A FIFA 23-ban azonban nincs megállás, folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb lapok és promóciók. Természetesen az olyan klasszikusok sem álltak le, mint a Team of the Week vagy a Player of the Month. Véget ért az október, így a játékosok megszavazhatják azt a játékost, aki a hónapban a legjobban teljesített a bajnokságban.

Ezt megtehetitek a Premier League és a Serie A esetében is, vagyis angol és az olasz élvonal legjobbját kell megválasztani.

A PL-ből a Manchester City két sztárja, Erling Haaland és Kevin De Bruyne is helyet kapott a jelöltek között, de ott van még a Newcastle-ben szárnyaló Almirón, Trippier és Bruno Guimaraes, az ismét magára találó, a karrierjét a sírból visszahozó Kepa, a Brightonnal menetelő Trossard és az Arsenal vezére, Xhaka is. Szerinted ki teljesített a legjobban?

Olaszországban öt jelölt van, öt különböző csapatból. Milinkovic-Savic talán élete formájában van, kulcsfigurája a Lazionak, Osimhen vastagon kiveszi a részét abból, hogy a Napoli a 2022/23-as szezon eddigi egyik, ha nem a legjobb formában levő csapata Európában. Rajtuk kívül Rafael Leaora, a magára találó Interből Barellára és az Atalanta szélsőjére, Lookmanre lehet szavazni. Nálad ki a nyerő?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!