Gaming: Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési dátuma

Gaming: Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési dátuma

Tényleg akkor érkezik a boltokba a Fallen Order folytatása, amikorra azt az EA tervezte.

Az Electronic Arts az előzetes információk alapján a The Game Awardson leplezi majd le részleteiben a Star Wars Jedi: Survivort, a Fallen Order hivatalos folytatását. Erre már csak három napot kell várni, de gyakorlatilag a legfontosabb dolgok már most kikerültek az internetre néhány rossz kattintásnak köszönhetően. A játék hivatalos Steam adatlapja frissült, így a kitűzött megjelenési dátum mellett az előrendelői bónuszokra is fény derült.

2023. március 15-étől játszhatjátok majd Cal Kestis legújabb kalandját, ugyanis pont a magyar nemzeti ünnep napjára esik a megjelenés. A főhős maga mögött hagyta a Padawan korszakát, már teljes értékű Jedi lovagként kaszabolja át magát fénykardjával a galaxison. Új bolygók, élőlények és kihívások várnak rátok, amelyek során különleges képességeket sajátíthattok el. A galaxis a legsötétebb óráiban jár, így minden segítségre szüksége van Cal Kestisnek a túléléshez.

A Fallen Order eseményei után jár a cselekmény 5 évvel, vagyis sok ismerős arc bukkan majd fel a képernyőn. Már most előre érdemes kivenni a szabadságot jövő márciusra, valamint szabadítsatok fel addigra 130 GB-ot a merevlemezen, mivel a Fallen Order egészen remekre sikerült, hasonló minőségre lehet számítani a folytatástól is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel?