Fortnite: Jön a falon futás és a dupla ugrás?

Fortnite: Jön a falon futás és a dupla ugrás?

Mégsem maradunk új funkciók nélkül a Chapter 4 folyamán?

Habár a múlt hétvégén hatalmas frissítéscsomagot kaptunk az új fejezettel, úgy tűnik, hogy még további izgalmas tartalmak várnak ránk Chapter 4 Season 1-ben. Egyre csak érkeznek az újabb adatok a szivárogtatóktól, melyek olyan izgalmas témákat hoznak fel, amelyekre eddig nem is igazán gondoltunk.

Chapter 3-al például kaptunk olyan lehetőséget is mint a mászás és a sprintelés, azonban ehhez hasonló funkciók a Chapter 4-el nem jöttek. HYPEX – a legismertebb szivárogtató – szerint viszont mégis érkezhetnek új mechanikák az évad további részében.

A posztjában felmerült a falon futás – valószínűleg megfelelő lendülettel pár másodpercre lesz elérhető –, az ugorva csúszás – minden bizonnyal tereptárgyak fölött suhanhatunk majd át vele –, és a dupla ugrás – nehéz elképzelni, hogy minden helyzetben használható lesz, lehet, hogy valaminek a hatásaként tehetünk rá szert a későbbiekben.

Ezek még nem az Epic Games által megerősített információk, de valószínűleg a csúszás és az ugrás sikerét látva, dolgoznak a hasonló fejlesztéseken, és ez leak is onnan származhat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kellenek ezek az új funkciók?

  • 29 %
  • 71 %