Magyar szinkronos előzetesen az új The Witcher sorozat

Magyar szinkronos előzetesen az új The Witcher sorozat

Eddig elég ütősnek tűnik a Blood Origin!

Már csak az utómunkálatok vannak hátra és 2023 nyarán debütálhat majd a Netflix nagy sikerű The Witcher-sorozatának 3. évada, amit már tűnkön ülve várnak a rajongók, főleg, hogy Henry Cavill hátat fordított a szériának, a 4. évadtól kezdve már nem ő alakítja majd a kedvenc mogorva Vajákunkat.

Addig sem maradunk élőszereplős The Witcher nélkül, még a 3. évad előtt ugyanis jön a Blood Origin, egy spin-off sztori, ami már nem a könyvekre fog támaszkodni. Persze nem rúg majd fel minden addig ismert történetet és történelmet, de a Blood Oirigin már egy eredeti sztori lesz, amit eddig sehol máshol nem láttunk.

A négy epizódos minisorozat 1200 évvel játszódik Ciri, Yeneffer és Geralt története előtt, a tündék aranykorának idején. A Szférák együttállásának lehetünk majd tanúi a sorozatban, a szörnyek megérkezésének és persze a Vajákok feltűnésének.

A széria egyfajta karácsonyi ajándék lesz, hiszen a teljes első évad december 25-én érkezik a Netflix kínálatába. A sorozathoz pedig immár magyar szinkronos előzetes is elérhető!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!