The Witcher 4 vagy The Witcher remake? - Melyik jelenhet meg hamarabb?

The Witcher 4 vagy The Witcher remake? - Melyik jelenhet meg hamarabb?

Izgatottan várhatjuk az új projekteket.

Sok érdekességet megismerhettünk a CD Projekt RED negyedéves beszámolójából, például, hogy a felújított The Witcher-játék már nyílt világú lesz, hasonlóan a harmadik részhez. Azonban nem árultak el megjelenési dátumot a remake-hez, csak annyit tudhattunk róla, hogy még éveket kell várnunk rá. Semmi gond, két hét múlva érkezik a 3 next-gen változata, ami minden eddiginél szebb és hangulatosabb The Witcher-élményt kínál majd nekünk. Persze ez sem köthet le a végtelenségig, de nem is kell neki, ugyanis a lengyel csapat a remake mellett dolgozik a folytatáson és egy trilógián is.

Nem tudjuk tehát a remake pontos megjelenési dátumát, de néhány részletet azért elárultak róla. Az biztos, hogy még eltart egy darabig, mire kézbe vehetjük Geralt első RPG-játékának modernizált változatát PC-n. Sőt, az is kiderült a stúdió elmondásából, hogy előbb még lesz egy másik program, amit pörgethetünk: ez pedig a márciusban bejelentett folytatás. A jelenleg Polaris a kódnéven futó projekt – amely szintén Unreal Engine 5 motorral fut majd – ugyanis ennél hamarabb érkezik és ennek megvannak a jól megfontolt okai is.

Ezeket az információkat Adam Kiciński vezérigazgató is kifejtette, miszerint azért is fontos az egyezés, mert a feldolgozás nagyrészt a Polaris technológiáin alapul, és hogy bár a két játékot bizonyos szempontból egymás mellett fejlesztik majd, a terv az, hogy a Polaris véglegesített változatát használják majd az első The Witcher-játék remake-jében. „Amint a Polaris megjelenik, akkor fogjuk látni az elemeit a végleges formájukban. Részben pedig ezeket használja majd a remake is” – mondta.

Természetesen a negyedik The Witcher-cím megjelenési dátumáról sem érkezett bejelentés, így csak találgatni tudunk, hogy mindez mikor fog ténylegesen megtörténni – a CD Projekt legutóbbi nagy játéka, a Cyberpunk 2077 is több éves csúszással küzdött, mielőtt végül 2020 végén megjelent volna.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan a Witcher 3?