Fortnite: Die Hard skinekkel jöhet a karácsony?

Fortnite: Die Hard skinekkel jöhet a karácsony?

Megvennétek egy Bruce Willis outfitet?

Közeledik a karácsony, és ilyenkor az Epic Games is különleges eseményekkel kedveskedik a játékosoknak. Minden évben csomagokat nyithatunk ki a Fortnite-ban, melyek különböző ingyenes kozmetikai elemeket tartalmaznak. Ez idén is így van, azonban több jel is arra enged következtetni, hogy ezen felül érkezik egy meglepő együttműködés is.

Donald Mustard az Epic Games kreatív igazgatója – híres arról, hogy tweetjei rejtett jelentéssel bírnak, és következtetések vonhatóak le belőlük a játék jövőjével kapcsolatban. A napokban az alábbi posztját láthattuk:

„Csodálatos ajándék az egyik legjobb barátomtól. És igen, a véleményem szerint, ez minden idők legnagyobb karácsonyi filmje." – írta Mustard.

Sokunk ebből rögtön arra következtet, hogy Die Hard együttműködés érkezhet karácsonykor, és ez nem is annyira a földtől elrugaszkodott gondolat, hiszen már régebben is felmerült a kollaboráció lehetősége. HYPEX – a leghíresebb szivárogtató – már 2021-ben felfedte, hogy a tervek között szerepel a crossover a közkedvelt akciófilmmel is, azonban további hírek hiányában elfeledkeztünk róla.

Reménykedjünk, hogy most megvalósul, és karácsonyi meglepetésként Bruce Willis is feltűnik az Item Shopban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek jó együttműködés lenne?

  • 57 %
  • 43 %