Fortnite: Kilátásban egy Super Mario Bros. együttműködés

Fortnite: Kilátásban egy Super Mario Bros. együttműködés

Készen álltok egy újabb kollaborációra?

A Fortnite esetében gyakori, hogy együttműködések készülnek bizonyos filmekkel vagy játékokkal, sok esetben még a megjelenésük előtt. Ez azért is lehet előnyös, mivel így könnyedén fordíthatják a közösség figyelmét az érkező produktumra, az adott karakterekkel pedig elsőként az Epic Games Battle Royale-jába ismerkedhetünk meg közelebbről.

Az elmúlt hetekben több jel is arra utalt, hogy az egyik soron következő crossover a 2023. áprilisában érkező Super Mario Bros.: A film lehet.

Dunald Mustard – az Epic kreatív igazgatója – online tevékenységeit mindig érdemes figyelemmel követni, hiszen ezek gyakran tartalmaznak rejtett információkat a Fortnite jövőjével kapcsolatban. FortniteBRFeed – tartalomgyártó – készített egy videót, melyben összeszedte az együttműködésre utaló jeleket.

Mustard Twitteren bekövette a Mario hangját adó Chris Pratt profilját, ami elsőre nem tűnik jelentőségteljesnek, azonban alig követ valakit, és őket is jó indokkal. Teljességgel biztos, hogy ez nem véletlen, és a jövőben komoly jelentőséggel fog bírni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek megvalósul az együttműködés?

  • 40 %
  • 60 %