Pletyka: Cserére készülnek a Rio Major bajnokai?

Pletyka: Cserére készülnek a Rio Major bajnokai?

Amennyiben igazak a pletykák, n0rb3r7 távozhat a VP/Outsiders kezdőjéből.

Cserével kezdheti 2023-at a Virtus.pro/Outsiders felállása. Először a kevésbé megbízható OverDrive – egy orosz forrás – írt arról, hogy n0rb3r7 kikerül a kezdőből, ezzel átadva helyét egy feltörekvő játékosnak, KaiR0Nnak. Az igazi meglepetés viszont akkor jött, amikor az igencsak pontosnak számító Luís Mira (Dexerto) is elismerte Twitteren, hogy nem légből kapott a híresztelés: ő maga is úgy tudja, hogy a Boombl4-féle BetBoom helyett KaiR0N inkább az Outsiderst választotta, mert n0rb3r7 miatt felszabadult egy hely az IEM Rio Major bajnokainál.

De hogyan is került ki n0rb3r7 a csapatból? Nos, egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, de a játékos barátnője – az Escorenews.com szerint – egy streamben azt állította, hogy igaz a pletyka és „a szervezet vagy a felállás elvesztette az eszét” valami miatt, ami a BLAST Premier World Final során történt az év végén. Később a nő a streamjén próbálta tisztázni állításait és akkor már egyértelműen úgy fogalmazott, hogy csapattársai tették ki n0rb3r7-et. A játékos maga tagadja, hogy kirakták volna, a barátnőjét pedig lényegében hazugnak nevezte, amiért ilyeneket hord össze.

Bár egyelőre inkább pletykáról mintsem riportról van szó, nem lenne annyira hihetetlen, ha tényleg megtörténne a csere. Jame ugyanis nagy rajongója KaiR0Nnak. Idén már zsinórban másodjára nevezte meg az oroszt a HLTV merész tippjei között, mint izgalmas tehetséget, akire figyelni kell. N0rb3r7 erősen ingadozó teljesítményeit elnézve, egyáltalán nem jelentene kockázatot az Outsidersnek egy 18 éves riflert beépíteni. Ha tényleg történt valami Abu-Dzabiban, valószínűleg nem kellett sokáig gondolkozniuk a következő lépésen. KaiR0N szemszögéből pedig tökéletes lépés lehet ez, hiszen a régiója egyik legjobb irányítójával játszhatna együtt.

Az Outsiders várható felállása

Dzhami „Jame” Ali
Aleksey „Qikert” Golubev
Evgeny „FL1T” Lebedev
Pyotr „fame” Bolyshev
Aleksandr „
KaiR0N-” Anashkin

Dastan „dastan” Akbaev (edző)

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!