A Párizs Majorön még biztosan nem lesz ott a TSM

A Párizs Majorön még biztosan nem lesz ott a TSM

Nem igazán halad a TSM visszatérése a Counter-Strike-hoz, amit a valorantos franchise kudarcuk után jelentettek be.

A TSM legutoljára 2016-ban rendelkezett CS:GO csapattal és 2017 elején szálltak ki a játékból teljesen, miután befuccsolt az észak-amerikai franchise liga, a PEA létrehozásának kísérlete. Most vélhetően azért akarnak visszatérni a Counter-Strike-hoz, mert a Riot Games nem vette be őket a Valorant franchise ligába – alighanem a CEO-juk, Reginald viselkedése miatt.

Az októberi bejelentés alapján a TSM azt tervezi, hogy nem egy top 5 CS:GO-csapatot igazolnak le, hanem Európában felépítenek egy ötöst egy meg nem nevezett menedzserrel közösen. Továbbá tárgyalásokat kezdtek az ESL-lel és a BLASTtal is partnerhelyek szerzése érdekében, de ezekről azóta sem hallani semmit.

Most pedig arról szólnak a hírek, hogy a TSM nagy visszatérése a CS:GO-hoz fél évet is csúszhat ahhoz képest, amit eredetileg elképzeltek tavaly októberben – állítja a Dexerto Dominic Kalles alelnök Discord üzeneteire hivatkozva. A csúszás okát abban kell keresni, hogy szerintük túl korán lesznek a BLAST Major selejtezői ahhoz, hogy összeállítsák a csapatukat, valamint túl jó lehetőségek lesznek az IEM Katowice és az IEM Köln között az átigazolási piacon. De bizonyára az sem segíti a projekt haladását, ami a legnagyobb szponzorukkal, az FTX-szel történt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!