Drasztikusan csökken a Warzone 2 játékosainak száma - Ennyire játszhatatlan lenne?

Drasztikusan csökken a Warzone 2 játékosainak száma - Ennyire játszhatatlan lenne?

A novemberi fél millió játékosnak már csak a töredéke szenved a szervereken.

2022 november egyértelműen a Call of Dutyról szólt, hiszen 10-én jelent meg az új MW2, 16-án pedig a Warzone 2. Az első WZ sikerét látva mindenki óriási elvárásokat támasztott a folytatás felé, ám eddig úgy néz ki, hogy a játékosok többsége csalódott. A borzasztó Steames értékelésekről már korábban is beszámoltuk, most pedig még inkább lehangoló információk érkeztek a játék felől.

Bár ezek csak a Steames adatok, a konzolos játékosok számai nincsenek benne, de a PC-s tábor tekintetében pont elég lehangoló és szomorú így is. A novemberi megjelenéskor ugyanis közel fél millió játékost vonzottak a szerverre egyszerre, azóta viszont a játékosok 73%-a egyszerűen lelépett. Hibásan kiosztott bannok, rossz technikai teljesítmény, őrületes hibák, rengeteg csaló... bőven van gond a Warzone 2-vel ebből pedig sokaknak elege is van. Az talán mindent elmond, hogy december eleje, egyetlen hónap leforgása alatt a játékosok közel 50%-a eltűnt, a január eleji adatok szerint pedig már a 120 ezret sem éri el a peak játékosszám.

Hol lehet a csökkenés vége? Hol a lejtő alja? Februárban érkezik a Season 2, ami talán új löketet ad majd a játéknak, feltéve, ha megfelelő tartalmakkal és hibajavításokkal pakolják majd tele a csomagot. Ha nem, úgy tovább folytatódhat a Warzone 2 szerverek elnéptelenedése.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!