FIFA 23: Megérkeztek a TOTY ICON-lapok is

Nem csak a jelenlegi sztárok kaptak törődést.

Pénteken megérkezett a FIFA-ciklus leginkább várt eseménye, a Team of the Year. Az Ultimate Team legfontosabb promója már egész 2023-ban lázban tartotta a közösséget. Először a jelöltekről vitázott a közösség, majd a szavazás adott beszédtémát, előző csütörtökön pedig az EA kihirdette a végső tizenegyet. Pénteken aztán elindult a promó is. 

Nem egybe kaptuk meg a játékosokat, először a támadók, majd a középpályások váltak elérhetővé. Azonban nem ez az egyetlen tartalom ami a promóció során érkezett. Ugyanis nem csak a jelenlegi sztárokat ünnepli meg az EA, hanem újabb adag ICON-kártya is érkezett, méghozzá egy új ICON-típussal. Alapvetően a legendáknak három verziója van, a Base, a Mid és a Prime. Azonban a megreformált ICON-rendszerben már érkeztek a világbajnokság előtt és alatt WC ICON-kártyák, ezekhez csatlakozott a hat TOTY ICON is.

Név szerint Ruud Gullit, David Beckham, Andrea Pirlo, Javier Zanetti, Robert Pirés és Nemanja Vidic kapott most ilyen kártyát, és mivel Team 1-ként hivatkozik rá az EA, várható további megjelenés ezekből a tipusú verziókból. Egyelőre a másik kiszivárgott kategória, az Alternate Reality ICONs még nem képviselteti magát, de előbb-utóbb valószínűleg erre is sor kerül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!