FIFA 23: Újabb csapat ICON-kártyát kaptunk, de nem túl korai még ez?

FIFA 23: Újabb csapat ICON-kártyát kaptunk, de nem túl korai még ez?

Tovább pörög a Team of the Year, a TOTY ICON-kártyák pedig méltóak a promó fontosságához.

Pénteken megérkezett a várva várt Team of the Year esemény, a játék legjobb lapjait szolgáltatva. Azonban nem csak a jelen sztárjai kaptak némi törődést, hanem a legnagyobb legendák is. Előzetesen kiszivárgott, hogy érkezik a TOTY ICONs és az Alternative Reality ICONs. Nos ez utóbbi még várat magára, azonban az első csapat ikon-kártya a promó indulásával megérkezett a játékba pénteken. Ruud Gullit, David Beckham, Andrea Pirlo, Javier Zanetti, Robert Pirés, és Nemanja Vidic. Miért pont ők? Az EA véleménye szerint (nehéz velük ebben nem egyet érteni) „kiérdemelték volna a helyüket az Év csapatában".

A hat játékoshoz csatlakozott SBC-n keresztül Hugo Sanchez is szombaton. Összesen 14 játékos lett beígérve már előzetesen is, így várható volt, hogy ez a menetrend (6+1) vonatkozik majd a második csapatra is. Ám csavart egyet a történeten az EA és már kedd este közzétette a Team 2-t. Mivel az első csapat is 3 napot volt a packokban, lehetséges, hogy ezek a lapok is eddig lesznek. Pénteken pedig vagy egyesülnek egy további hétre, esetleg érkezik a másik fajta ICON-csapat. Visszatérve a Team 2-re, természetesen ez is hat legendát jelent. Extra érdekessége a dolognak, hogy nem szoktuk előre tudni, kik szerepelnek a promóban, a leakerek kiszivárogtatásán kívül. Ezúttal viszont előre be lettek jelentve.

A neveket látva nem panaszkodhatunk, egyfelől óriási kedvencek voltak, másrészt komoly erősítést jelentenek a többség számára. Ők Ronaldinho, Gerd Müller a „Nemzet bombázója", Alessandro Nesta, Claude Makélélé, Edwin van der Sar és Ashley Cole. Furcsaság, hogy ez alapján Xabi Alonso lesz az SBC, előzetesen Müller lett volna a tippünk, Sanchezből kiindulva. Nagy értéket jelentenek, jobb értékeket kaptak, mint a Prime-verzióik, így mindenkinek sok sikert a kinyitásukhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!