Friss képeken a Fallout TV-sorozat

Friss képeken a Fallout TV-sorozat

Izgalmas a sokadik forgatási fotó is, de jó lenne már inkább egy hivatalos előzetes.

Nagyon szeretnénk már újra ellátogatni a Fallout koránt sem kedves és vidám, ám annál izgalmasabb világába. Persze bármikor visszanézhetünk az eddigi játékokhoz, de jó lenne már valami új kalandba belekezdeni. Az biztos, hogy a Bethesda dolgozik a Fallout 5. részén, ám hamarabb fog megjelenni még a The Elder Scrolls VI is és az is hosszú évekre van még.

Hamarabb kapjuk majd meg a Bethesda és az Amazon Studios előszereplős TV-sorozatát, mert bizony ilyen is készül, végre megfilmesítik a Falloutot! A gond csak az, hogy egyelőre a sötétben tapogatózzunk, semmilyen hivatalos infót nem közöltek még a széria kapcsán, egyetlen semmitmondó képet kaptunk hivatalos forrásból.

Az egyetlen hivatalos kép a szériáról

A forgatás azonban javában zajlik, olyan színészekkel, mint Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan vagy Matty Cardarople. Ha pedig forgatnak, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy ne szivárogjanak ki képek, a kellékekről vagy akár a helyszínekről. Korábban is láthattunk már pár ilyen képet, melyek alapján a hangulatra nem lesz panaszunk, most pedig újabb képsorok érkeztek. Próbáltak takargatni az árulkodó jeleket, de aki játszott a játékokkal, az hamar felismeri, hogy a helyszín bizony egy Red Rocket benzinkút.

A galériáért kattints a képre!

A második részénél tartó The Last of Us-sorozat, most megmutatta, hogy lehet jó videójáték-adaptációt is csinálni, ugyanakkor az is biztos, hogy mostantól minden hasonló projektet a The Last of Us mércéjéhez hasonlítanak majd, amit nehéz lesz megugrania a Falloutnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!