Ingyenes folytatást kap a Ubisoft egyik legegyedibb játéka!

Ingyenes folytatást kap a Ubisoft egyik legegyedibb játéka!

Na végre valami jó hír a Ubisoft felől!

Emlékeztek még arra a Ubisoftra, ami a 2010-es évek elején több egyedi játékot adott ki, mint valaha? Még ha tudták is, hogy nem adott termékük fog bankot robbantani, bíztak az alkotás egyediségében, annak bájában és megcsinálták a játékot. Ilyen volt mondjuk a 2014-es Valiant Hearts: The Great War is!

Azóta persze nagyot fordult a világ. Minden a minél hamarabbi profiton áll vagy bukik, ezt pedig a Ubisoftnak is kötelező volt belátnia. Épp mostanában fordult fel fenekestül az életük, több projektjüket is törölték és nyíltan kommunikáltak arról, hogy az egyedi programok helyett a pénzt is hozó folytatásokra, újrakiadásokra, a már bejáratott címekre kell koncentrálniuk.

A már említett Valiant Hearts: The Great War azonban így is folytatást kap, azonban nem PC-n és nem konzolokon. Január 31-én érkezik Az Apple Store-ba és a Google Play Áruházba a Valiant Hearts: Coming Home! A játékban visszatérünk az I. világháború hadszíntereire, a játékmenet magját pedig most is a fejtörők adják, melyek megoldásával haladunk előre a kellően mély és sokszor szomorú történetben.

Az egészben pedig az a legjobb, hogy a játék a Netflix közreműködésével készül, a platform előfizetői pedig teljesen ingyenesen játszhatják majd!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!