Kiszivárgott felvételen az új Horizon-játék!

Ilyen lesz az új Horizon-játék, de ennek nem biztos, hogy mindenki örül majd.

A Sony tavaly kijelentette, hogy bár nem szakadnak el az oly népszerű és sikerük javát kitevő singleplayer sztoriktól, a jövőben jobban ráfekszenek majd a live services multiplayer játékokra, azzal a céllal, hogy azok hosszú évekig, akár évtizedekig szórakoztassák a játékosokat és persze bevételt generáljanak. Ennek az új korszaknak lehet két első hírvivője a free to play The Last of Us spin-off, a multiplayerre koncentráló Horizon-játék és valószínűleg a Bungie is valamilyen online tervekkel érkezett anno a Sonyhoz.

Nem csalás, nem ámítás, a Horizon-játékok világa is online mellékhajtást kap, ezt már tudjuk egy ideje. Most azonban jött némi konkrétum is a projekt felőle, hiszen egy 12 perces videó és egy kép is kiszivárgott a játékból. Persze a videó egy nagyon korai buildből származik, aligha tükrözi majd a végleges játékot, az alapokat azonban már ezen is láthatjuk.

Láthatunk több fajta karaktert, a HUD alapján visszaköszönnek majd egyes túlélő elemek és persze feltűnnek a szériára jellemző robotok is. Hogy pontosan milyen stílust, milyen kategóriát ölel majd fel a játék, azt egyelőre nem tudni, ahogy a címét és a tervezett megjelenését sem.

A videót ide kattintva láthatod.

Az viszont már biztosnak tűnik, hogy a grafika, a dizájn alaposan megváltozott, kicsit Fortnite utóérzete van. A textúrák nem annyira kidolgozottak, sokkal élénkebbek a skinek, a karakterek és a robotok is rajzfilmszerű ábrázolást kaptak. A Zero Dawn és a Forbidden West komolysága eltűnt, helyét átvette a fiatalabbakat célzó menő divatosság, az a kategória, amikor a hivatalos splash art képen is azt látjuk, hogy a karakterek mosolyogva, vidáman szállnak harcba ellenfelükkel...

Meglátjuk, hogy ez lesz-e a helyes és kifizetődő irány. Nem szabad már most leírnunk a játékot, inkább várjuk meg, hogy a Sony hivatalosan is bemutassa és elárulják az első részleteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.