Ki a leghangosabb IGL? Milyen fiatalokat irányítani? cadiaN elmondta!

Ki a leghangosabb IGL? Milyen fiatalokat irányítani? cadiaN elmondta!

HUNDENről, az édesanyjáról, a csapatáról és még számtalan izgalmas dologról beszélt a Heroic játékosa egy Reddit AMA-ben.

A Heroic irányítója, cadiaN a hét elején egy Reddit AMA-ben válaszolt a közösség legégetőbb kérdéseire a karrierjével és a Game and Gloryban megismert hátterével kapcsolatban. A dán AWP-s többek között mesélt édesanyjáról, stavnról, az IGL szerepről. De abban a kérdésben is állást foglalt, hogy ki a hangosabb, apEX vagy ő? Ha pedig ez sem lenne elég, egy rejtelmes, de annál többet mondó válaszban kitért a botrányhős HUNDENre is, aki nemrég igazolt az Astralishoz.

Ki a hangosabb, cadiaN vagy apEX?

„Közvetlen csatákban többnyire én, elég megnézned a Vitality vs Heroic meccsek történetét, haha. Nem volt túl sok oka kiabálni a BLAST-mérkőzés óta. Egyébként lehetséges, hogy általában hangosabban beszél nálam, illetve elképesztő vezérnek és karakternek tartom a mezőnyön belül őt. Nagyon tisztelem a munkásságát.”

Hogyan jutott be a tier 1-be a nehézségei ellenére?

„Sokat kételkedtem magamban, de sosem éreztem azt, hogy elértem volna a teljes potenciálom. A mai napig nem [érzem ezt]. Hiszem, hogy SOKKAL jobb lehetek még. A korral együtt megtanultam bölcsebben és hasznosabban beosztani az időmet a CS-vel kapcsolatban, illetve sokat fejlődtem emberként is, ami jobb irányítóvá tesz, vagyis jobb esélyem van a sikerre.”

Mit gondol HUNDEN Astralisba igazolásáról?

„Sok mindent gondolok róla.”

Az édesanyjáról

„Elképesztő és sokkal jobban érti a CS-t a többségnél úgy, hogy 40 évvel idősebb nálam. Nem mindig volt egyszerű nekem és neki [hogy magukra voltak utalva, ti. cadiaNt egyedült nevelte édesanyja], de ő mutatta meg a mentalitást, hogy soha ne add fel, mindig küzdj a dolgokért, amiket szeretsz. Megannyi éven át voltak pénzügyi nehézségeink. Sokszor túlórázott és mások vigyáztak rám, amíg ő minden második hétvégén dolgozott. Az volt neki a legfontosabb, hogy én boldog legyek és ugyanolyan lehetőségeim legyenek, mint a többi gyereknek. És persze az érzelmes oldalam is tőle ered, ha azt hiszitek, hogy én könnyen elsírom magam... LOL.”

A fiatal csapattársak irányításáról

„Sokat várok, néha túl sokat is, de ezt szeretik. Igyekszem kihozni belőlük a legtöbbet, mert tudom, mennyire gyorsan el tudod vesztegetni az időd és a tehetséged bármilyen sportban. Bárcsak lett volna nekem is valakim, aki úgy irányított volna engem, mint én őket, nem biztos, hogy tudtam volna követni mindent úgy, ahogyan ők teszik, de remélem.”

Stavnról

„Mi vagyunk a legrégebb óta a csapatban. Az én irányításom alatt fejlődött a legtöbbet, nagyon fiatal volt még, amikor együtt kezdtünk játszani. Sok dologban egyetértünk a játékon belül, ilyen értelemben senkihez sem hasonlítható, akivel korábban játszottam. Úgy érzem igazából láttam őt felnőni a közös játék alatt. Ugyanolyan a humorunk, sok személyes titkunkat osztottuk meg egymással együtt töltött hosszú éjszakákon, mert óriási az egymásba vetett bizalmunk.”

IEM Katowice közvetítés

Az IEM Katowicét élőben, magyar nyelven közvetíti az Esport1TV, amit Twitchen vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhettek az alábbi menetrend szerint:

02.01. - szerda
11:00 - ENCE vs paiN
12:15 - MIBR vs NIP
13:30 - Sprout vs OG
14:45 - BIG vs Complexity
16:00-tól késő estig - felsőági negyeddöntők

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!