Dr Disrespect nevetőgörcsöt kapott miután leszerepeltek Tfue Fortnite versenyén

Dr Disrespect nevetőgörcsöt kapott miután leszerepeltek Tfue Fortnite versenyén

Nem éppen a tervek szerint alakultak a dolgok.

Ahogy arról egy korábbi cikkben is beszámoltam, az idei év első nagyobb versenye Tfue nevéhez fűződik. A 100 000 dolláros Zero Build megmérettetésen olyan hírességek vehettek részt mint például Ninja, Clix, DrDisrespect és Nick Eh 30. Mindenki nagy reményekkel vágott bele a kalandba, azonban csak egy győztes csapat lehetett, hiába a sok profi játékos.

A versenyből meglepően hamar – egy óra alatt – kiesett egy ígéretes négyes, amit DrDisrespect, Ninja, CouRage és TimTheTatman alkotott. Ez önmagában nem lenne vicces, azonban a Doki közvetítését látva meglepő, hogy mennyi energiát fektetett ő és a csapata az egyedi grafikákat elkészítésébe. Ezt természetesen a csapattársai nem hagyhatták szó nélkül.

„Valaki a chaten azt mondja, hogy az egyedi kinézet megalkotása tovább tartott, mint a csapat teljesítménye” – mondta Tim, mire nevetésben törtek ki.

 

„Most nyitottam meg a Doki streamjét, és mögötte a háttere a Turbo Tuesday. Egy egész képregény műalkotás készült… egyedi alkotás. El kell menned, hogy ezt megnézd" – jegyezte meg CouRage.

Ezt már DrDisrespect sem bírta fapofával hallgatni, és hosszas nevetésbe kezdett. A stream elemeket és a grafikákat elnézve tényleg rengeteg munkát fektettek az egyedi design megalkotásába, mely így csupán egy óra erejéig volt használható. Mindenesetre becsülendő, hogy ilyen magas minőséget igyekeznek hozni, és reméljük, hogy a következő versenyen a teljesítményük is hasonlóan magas szintű lesz. 

A versenyt egyébként Clix, Eomző, Kwantibuca és Dt Rise nyerte.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti néztétek a versenyt?

  • 29 %
  • 71 %