Egész hétvégén ingyenesen játszható az Age of Empires IV: Anniversary Edition

Egész hétvégén ingyenesen játszható az Age of Empires IV: Anniversary Edition

Ha megtetszik, kedvezményesen tudjátok megvásárolni.

Az Age of Empires IV: Anniversary Edition egy ingyenes hétvégét kínál (február 16. és 20. között) a játékosoknak Steamen, hogy kipróbálhassák a 25 éves, legendás stratégiai játék negyedik számozott epizódját. Nem ez az első alkalom, hogy díjmentesen kipróbálhatjuk, nyáron az alapváltozata volt elérhető ingyenesen limitált ideig.

AZ INGYENES AGE OF EMPIRES IV-ET ITT ÉRED EL!

Amennyiben megtetszik, február 23-ig 40%-os kedvezménnyel tudjátok megvenni. Az Age of Empires IV 23,99 euróra, az Age of Empires IV: Digital Deluxe Edition pedig 35,99 euróra csökken. Az Age of Empires 25th Anniversary Collection 136,37 euróért kapható (ez utóbbi „csak” 31%-os akció).

„Az Age of Empires IV: Anniversary Editionnel folytatódik a díjnyertes és népszerű stratégiaijáték-sorozat, amely első évében világszerte játékosok millióit örvendeztette meg, és amelyben még több világformáló, epikus történelmi csata középpontjába kerülhetsz.

A birodalom bővítésének ismert és innovatív új módjait egyaránt magában foglaló Age of Empires IV: Anniversary Edition a fejlett valós idejű stratégiai játékot a következő szintre emeli, számos ingyenes új tartalommal és funkcióval, köztük vadonatúj civilizációkkal, új térképekkel, további játékbeli frissítésekkel és nyelvekkel, valamint új mesterfokozatokkal, kihívásokkal, csúfolódásokkal és csalásokkal. Mindez egy elképesztő értékű csomagban, amely több történelmet tartalmaz, mint valaha!” – áll a játék leírásában.

Nem ez az egyetlen játék, amit a következő napokban ingyenesen játszhatsz PC-n és konzolokon: a Marvel's Midnight Suns, a Far Cry 6 és a Book of Demons is ilyen kedvezményt kapott.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!