A kemény tél miatt késik néhány hónapot az Amnesia: The Bunker megjelenése

A kemény tél miatt késik néhány hónapot az Amnesia: The Bunker megjelenése

Hivatalosan jelentette be a fejlesztő, hogy mikor lehet ténylegesen nekivágni az új horrornak.

Amikor már úgy tűnt, hogy a nagyobb címek esetében az előzetesen kiírt megjelenési dátum biztosnak mondható, akkor előbb a Star Wars Jedi Surviror, majd az Amnesia legújabb felvonása kapcsán kapunk rossz híreket. Szerencsére azonban nem kell annyival többet várni rá, mint például egy Skull & Bonesra – ez a cím már akkor meglepetést okoz majd, ha tényleg megjelenik.Az Amnesia: The Bunker a Frictional Games túlélőhorror sorozatának negyedik része lesz, viszont egy kicsit eltér a korábbi felvonásoktól. Persze ez elmondható lenne a 2020-as Amnesia: Rebirth-ről is, a napfényes algériai környezete miatt, azonban a Bunkerben fegyvereink is vannak. Az Amnesia alapvetően azért is egy különleges cím a modern túlélőhorror-játékok között, mert egy következő szintre emelte a macska-egér formátumot, és ezt a mechanikát később olyan játékok is átvették, mint az Outlast vagy a Visage.

Eredetileg az Amnesia: The Bunker 2023. márciusban jelent volna meg, de sajnos a fejlesztők egy posztban jelezték, hogy el kell tolniuk a premiert, méghozzá május 16-ra. A stúdió kemény télen van túl és komoly hátráltató tényező volt számukra a sok betegség.

„Kis csapat vagyunk, és az ehhez hasonló dolgok nagymértékben befolyásolják a fejlesztést.”

A The Bunker májusban tehát Steamen és Epic Games Storeban is egyaránt fellelhető lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.