Elkezdtek harangozni az Assassin's Creed Valhallának

Elkezdtek harangozni az Assassin's Creed Valhallának

Requiescat in pace.

A 2020-ban megjelent Assassin's Creed Valhalla rajongói holnap könnyes búcsút vehetnek a játéktól... Mondhatni. A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy holnap, február 21-én minden platformon megjelenik a játék utolsó frissítése. Néhány hibajavításon és életminőség-javításon (quality of life) kívül azonban semmi kézzelfoghatót nem kapunk a frissítéssel. Ez egy egyszerű búcsúbiccentés az Assassin's Creed Valhalla számára, amely így is a franchise történetének egyik leghosszabb és legsűrűbb életciklusával büszkélkedhet bármelyik játék közül.

Mostanra valószínűleg mindenki végzett az Assassin's Creed Valhallával – persze azok, akik játszottak vele. Viharos fogadtatása volt a játéknak, amelyet eleinte sokan elkerültek a mély, mitikus gyökerei és a fantasztikus, RPG-alapú játékmenet miatt. Ám azoknak sem kell aggódniuk, akik az old school vonalat preferáják, ugyanis az idén érkező AC Mirage visszatér a gyökerekhez és a régi idők hagyományos játékmenetéhez.

Itt az ideje, hogy kimondjuk, ennyi volt, és a viking énünk elballagjon a Vallhalla irányába. A holnapi utolsó update néhány hibajavítást hoz az Xbox, PlayStation és PC platformokra. Ez egy annyira aprócska frissítés mindössze, hogy PS5-ön csupán 500 MB-os. 

Sajnos ez nem egy olyan nagyszerű befejezés a játék számára, mint amit talán megérdemelt volna. Sok rajongó úgy érzi, hogy megfosztották őket a New Game+ módtól, és az utolsó DLC, a The Last Chapter sem volt igazán élvezetes. Ennek ellenére a franchise-t nem szabad temetni. Ugyanis a Ubisoft hiába nem a legjobb időszakát éli (sok projektjüket törölték), de az AC-széria egyelőre nincs közöttük. Az elkövetkező időszakban szerencsére rengeteg Assassin's Creed tartalom vár ránk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!