Harázsló vagy Veri – Így játszhatsz Hagriddal a Hogwarts Legacyben

Harázsló vagy Veri – Így játszhatsz Hagriddal a Hogwarts Legacyben

Ideje felülni a motoros Graphornra.

Bár egyes eseményekről bannolták a Hogwarts Legacyt, a két héttel ezelőtt megjelent játék elképesztően népszerűrajongók milliói kezdték meg az ötödik évüket a varázslóiskolában. Van, aki egyből nekiugrott a történetnek és arra helyezte a hangsúlyt, hogy megállítsa Ranrokot és szövetségeseit, volt, aki fogta a seprűjét és felfedezte a kastélyt, a körülötte lévő birtokot, a Tiltott Rengeteget, Roxmortsot és persze a teljes térképet. De akadtak olyanok is, akik arra próbált rájönni, hogy melyik a legerősebb varázslat/harci képesség kombó. Ebből talán az egyik legviccesebb és legjobb a kínai káposztás verzió volt.

Ez a mostani build sem sima, viszont ahelyett, hogy a Chomping Cabbage kapna minden figyelmet, minden más növény, varázslötty és persze a legendás állatok is szerephez jutnak. Abból kifolyólag pedig, hogy az egészhez nem kell varázspálca, ez az összeállítás a Hagrid Build nevet kapta.

Talán a legfontosabb komponensünk a Herbology III (minden növény extra sebzést okoz) trait lesz, amit persze csak a Legendary cuccokba tudunk pakolni (mindegyikbe ezt kell rakni, mert az extra sebzés összeadódik). Ettől a Mandrake, a Chomping Cabbage és a Venomous Tentacula olyan szteroidokat szednek be, amit még az öreg Lance Armstrong is megirigyelne. Ezen kívül, a talentek közül kell a Fertiliser (egy helyett, két káposztát rakunk le), a Headache (a Mandrake nagyobbat sebez és tovább tart a cc effekt) és persze a Noxious (a Tentacula többet sebez és a varázspajzsokat is leszedi).

A fent említett dolgok lesznek a build alapjai, de itt nem áll meg a történet. Ha lepakoltuk a kis növénykéket, akkor már csak életben kell maradni, amíg azok teszik a dolgukat. Az időhúzásra pedig nagyszerű az Edurus, az Invisibilty de akár még a Thunderbrew Potion is. Ezekhez persze a talenteket is érdemes megfontolni (Edurus Potion Potency, Invicibility Potion Potency és Thunnderbrew Potency). Ezek közül talán az Edurus a legfontosabb, mert amíg ez pörög, nagyon kevés sebzést kapunk be és a legtöbb átkot, amit felénk szórnak, egyszerűen visszaverjük. 

Végül pedig az egész nem lenne igazán Hagridos, ha nem lenne benne egyetlen legendás állat sem. Szerencsére erre is van megoldás. Miután a sztoriban eljutottunk odáig, hogy szükség van egy Graphorn segítségére, a fenevad hátasként is elérhetővé válik. Sőt nem csak egyszerű paci lesz belőle, hanem ő az egyetlen mount, akivel harcolni is lehet. Egy-egy roham, akár 2k sebzést is okozhat feltéve ,ha valakit sikerül tökéletesen elütni.

Szóval a csatákban két lehetőségünk van. Le lehet pakolni a növényeket, be kell nyakalni az Edurust és onnantól akár afkolhatunk is, miközben sorra dőlnek ki az ellenfeleink. Ha ez egy túlságosan is uncsi, akkor fel lehet pattanni a Graphorn hátára és már indulhat is a roham. Hajrá!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!