Vereséggel felérő győzelem született az ESL Pro League-ben

Vereséggel felérő győzelem született az ESL Pro League-ben

Vajon mihez kezd ezután az EG? Újjáépítik magukat vagy bedobják a törülközőt?

Nem igazán lehet már mit mondani az EG-ről. Óriási szakadékba zuhant az észak-amerikai csapat, ahonnan aligha találnak majd lépcsőzetesen felépített kiutat, jobban járnak, ha inkább rátenyerelnek a respawn gombra és kezdenek mindent elölről. Egyértelmű, hogy az EG-nek új menedzsmentre, új célokra, új játékosokra van szüksége, mert amit immár hónapok óta látunk tőlünk, az egy rossz vicc.

Nem elég, hogy partner csapatként vannak jelen a legnagyobb versenyeken, ahol 99%-os eséllyel utolsóként esnek ki, de játékukat borzalmas, nézhetetlen, a csapat vezetői a közösségimédiában küldenek el mindenkit melegebb éghajlatra, miközben a csapat odáig jutott, hogy random mixek verik őket, a kommentátorok mémelik, ellenfeleik lenézik őket.

Tegnap ismét bebizonyították, hogy nem méltóak arra, hogy az ESL Pro League-ben játszanak. Ismét utolsóként estik ki a ligából, miután a Katowicében a Furiát is meglepő, ám nehéz helyzetbe került IHC 2-1-re tudott győzedelmeskedni ellenük. A meccs és a tegnapi mérkőzésnap csúcspontja pedig egyértelműen a győzelem utáni IHC-interjú volt.

Annihilation nyilatkozott a meccs után, aki meglepően szomorúnak tűnt. Azt ígérte a szurkolóknak, hogy a következő versenyükre erősebb formában érkeznek majd. Ezt SPUNJ sem értette, hiszen nyert a csapatuk.

  • „De hát nyertetek, nem örültök?!"
  • „De örülünk, de tudod, ez csak az EG volt."

Ez egyben vicces és szomorú. Az EG tényleg odáig jutott, hogy már semmit sem ér az ellenük aratott győzelem, de legalább mindig van valami biztos humorforrás mostanság a profi meccseken.

A végéhez közeledik az A-csoport. A Cloud9, az Outsiders és a G2 már bejutottak a rájátszásba, az A-csoportból egy alakulat juthat még tovább. Három csapat pályázik erre, az IHC, az Eternal Fire és a Fnatic, ma este pedig az is kiderül majd, hogy végül melyikük örülhet a továbbjutásnak. A papírforma a Fnaticot preferálja, de sose lehet tudni, bármelyik ellenfelük megtáltosodhat.

Az ESL Pro League mai menetrendje az Esport1TV-n:

Ne felejtsétek, hogy vannak dropok az adáson (!drop a Twitch-chaten) és vannak nyereményjátékaink is (!nyereményjáték a Twitch-chaten), amikre még mindig jelentkezhettek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!